Leiskite Varšuvai Jus pakerėti

Varšuvos miestas NATO aukščiausiojo lygio susitikimui akredituotus žurnalistus kviečia į priėmimą „Sveiki atvykę į Varšuvą“ ir į bendrą ekskursiją po miestą. Šie susitikimai bus puiki galimybė pajusti tikrąją Varšuvos atmosferą ir žavesį ir patyrinėti jos unikalią istoriją.

Priėmimas „Sveiki atvykę į Varšuvą“

Varšuvos merui suteikta garbė NATO aukščiausiojo lygio susitikimui akredituotus žurnalistus pakviesti į priėmimą „Sveiki atvykę į Varšuvą“, kuris vyks Kultūros ir mokslo rūmuose liepos 7 d. Pradžia – 19 val. Programoje numatyta virtuali ekskursija po šiuolaikinę ir istorinę Varšuvą, apsilankymas 30-ajame rūmų aukšte, iš kur atsiveria nuostabi miesto panorama, ir daug daugiau įdomybių. Skambės gyvai atliekama džiazo muzika ir svečiai bus vaišinami lenkų virtuvės patiekalais.

Ekskursija po miestą

Liepos 10 d. Varšuvos miestas NATO aukščiausiojo lygio susitikimui akredituotus žurnalistus kviečia į ekskursiją po miestą, kuri truks nuo 9 iki 12 val. 30 min. Programoje – senamiestis, Lazienkų karališkieji sodai, Lenkijos žydų istorijos muziejus POLIN ir daug daugiau. Susitikimo vieta: Kultūros ir mokslo rūmai; ekskursija su gidu anglų kalba.

Malonėkite el. pašto adresu NATO@um.warszawa.pl iki liepos 6 d. atsakyti, ar dalyvausite priėmime, ir iki liepos 7 d. – ar dalyvausite ekskursijoje po miestą. Įėjimas tik su NATO aukščiausiojo lygio susitikimo akreditacijos kortele.

Šaltinis: Varšuvos miestas

Parašykite komentarą