„M.M.M. projektai“ steigia valdymo įmonę – siūlys investuoti tik į tvarius NT projektus

Veiklą plečianti nekilnojamojo turto plėtros bendrovė UAB „M.M.M. projektai“ įkūrė dukterinę įmonę TVARUS REAL ESTATE, UAB, kuri, gavusi Lietuvos banko leidimą, taps kolektyvinio investavimo subjektų valdymo įmone.

Planuojama, kad investuoti į TVARUS REAL ESTATE, UAB valdomus fondus galės tik informuotieji investuotojai, o mažiausia investicija sieks 125 000 eurų.

„Matome investuotojų susidomėjimą UAB „M.M.M. projektai“ vystomais nekilnojamojo turto objektais. Tai rodo, kad rinkai yra įdomūs ir svarbūs tvarūs projektai, atitinkantys griežtų standartų reikalavimus. Esame nutarę toliau plėtoti tik tvarius nekilnojamojo turto objektus, o investuotojams norime pasiūlyti galimybę tapti projektų dalininkais per finansinę struktūrą, kurią prižiūrės Lietuvos bankas“ – sako UAB „M.M.M. projektai“ direktorė Natalija Monkevičienė.

TVARUS REAL ESTATE, UAB valdys komercinės ir gyvenamosios paskirties nekilnojamojo turto projektus. Įmonė investuos išimtinai tik į tvarios plėtros reikalavimus atitinkančius objektus.

„Naujai įkurta įmonė planuoja dirbti su užsienio investuotojais, todėl jos pavadinimas angliškas, kur žodis „tvarus“ naudojamas kaip tikrinis, bet kartu parodantis įmonės kultūrą ir esmę. Mes orientuojamės į ilgalaikę vertę, projektai, į kuriuos investuosime, privalės atitikti aukščiausius įmanomus kokybės ir tvarumo reikalavimus“, – pabrėžia UAB „M.M.M. projektai“ vadovė N. Monkevičienė.

Planuojama, kad veiklą kolektyvinių investavimo subjektų valdymo įmonė TVARUS REAL ESTATE, UAB pradės ne anksčiau kaip 2018 metais, gavusi Lietuvos banko leidimą.

UAB „M.M.M. projektai” – Rytų ir Centrinėje Europoje veikianti nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė, kurios grynoji aktyvų vertė viršija 166 milijonus eurų. UAB „M.M.M. projektai“ grupės įmonė plėtoja 4 pastatų biurų kvartalą Saltoniškių g. 7, Vilniuje, kuris nuo pat įgyvendinimo pradžios buvo projektuojamas remiantis oficialiais BREEAM tvarumo standartais. Iš viso pagal BREEAM New Construction reikalavimus UAB „M.M.M. projektai” grupėje šiuo metu plėtojama daugiau nei 82 500 kv. m. ploto statinių.

Parašykite komentarą