Skelbiama Turto banko valdybos narių atranka

Finansų ministerija skelbia 3 nepriklausomų valdybos narių atranką į valstybės įmonę Turto bankas. Kandidatai bus atrenkami pagal kompetencijų sritis. Tai – strateginio planavimo ir valdymo, finansų valdymo bei žmogiškųjų išteklių ir kompetencijų valdymo. Kiekvienas kandidatas gali pretenduoti daugiau nei į vieną sritį.

„Ši atranka yra puiki galimybė prisijungti prie Turto banko komandos ir prisidėti prie strategiškai svarbių valstybei sprendimų – valstybės nekilnojamojo turto efektyvaus valdymo. Įmonės tikslai yra ambicingi, tad tikimės, kad atrankoje dalyvaus aukščiausio lygio savo srities profesionalai“, – teigia Finansų ministerijos Valstybės turto valdymo departamento direktorė Aušra Vičkačkienė.

Būsimieji valdybos nariai turi turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, 5-erių metų vadovavimo patirtį, gerai mokėti lietuvių ir anglų kalbas.

Iš kandidatų tikimasi ir specialiųjų kompetencijų – darbo patirties strateginio planavimo ir valdymo, finansų valdymo ar žmogiškųjų išteklių ir kompetencijų valdymo srityse. Taip pat jie turi pasižymėti strateginiu mąstymu, lyderystės įgūdžiais bei orientuoti į rezultatą.

Daugiau informacijos apie valdybos narių atranką – Finansų ministerijos svetainėje. Kandidatuoti į poziciją galima iki 2018 m. vasario 25 d.

Turto bankas yra valstybės įmonė, kuri atsakinga už valstybės nekilnojamojo turto, valstybės įmonių priežiūrą ir skolų valstybei išieškojimą.

Parašykite komentarą