SEO AKADEMIJA 4-ojo GIMTADIENIO šventinė konferencija "Verslo sėkmės receptai" jau balandžio 27 dieną!

Renginio tipas: SEO AKADEMIJA 4-ojo GIMTADIENIO šventinė konferencija „Verslo sėkmės receptai”
Renginio data: Penktadienis, 2018 m. balandžio 27 d.
Renginio pradžia: 09:00
Renginio pabaiga: Penktadienis, 2018 m. balandžio 27 d.
Renginio vieta: Laisvės pr. 58, Vilnius 05120 (konferencijų salė Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos patalpose)

Ar kada teko konferencijoje visiškai prarasti žadą?

Ar žinote, kokia „maža” klaidelė, kuri verslininkams ar tam tikros srities ekspertams kainuoja nesuskaičiuojamus tūkstančius per metus?Pavydas, nebendravimas, konkurentų sėkmės stebėjimas, savo agonijos apverkimas.

Tik ne tai!!!

Todėl kviečiame jau į ketvirtus metus organizuojamą nacionalinį renginį – konferenciją „Verslo sėkmės receptai”! Ši konferencija organizuojama SEO AKADEMIJOS ketvirtojo gimtadienio proga. SEO AKADEMIJĄ pasveikinti atvyksta įvairūs savo srities profesionalai – pranešėjai – lektoriai – treneriai. Kiekviena tokia konferencija atima žadą ją aplankiusiems savo atvirumu, geranorišku žinių pasidalijimu, nuoširdumu ir beprotiškai maža kaina!
Kodėl? – Nes tai nekomercinis renginys. Tai pasidžiaugimo vieni kitų sėkme renginys.
TAI ĮSIKVĖPIMO RENGINYS.

Taigi, kodėl tau nerezervavus vietos šių įkvepiančių žmonių būryje?

Net 7 pranešėjai pasirengę pasidalinti su Tavimi savo srities „know-kow”.
ATEIK,
BENDRAUK,
ATSINEŠK VIZITINIŲ KORTELIŲ,
DARYK,
VEIK,
ĮSIKVĖPK.
NES..
TU G A L I !

Liaudyje egzistuoja toks posakis: „Apsupk save sėkmingais žmonėmis ir nei pats nepajusi, kaip tokiu tapsi” arba „Su kuo sutaptsi, tuo pats tapsi”.

Ar bilietas į šią konferenciją kainuoja 1500 eurų?
– Ne, tiek nekainuoja, bet JI TIEK VERTA! 1500 eurų ir dar daugiau. Kai jūs susipažinsite su renginio programa, su renginio pranešėjais, suprasite kodėl. Nes tai ypatingą patirtį savo pėdom praėję asmenys. Komptencija dalinsis charizmatiški žmonės – praktikai. Kartais tokių žinių nerastume jokioj knygoj, kurias galime išgirsti tiesiai iš pakilimus ir nuosmukius praėjusių lūpų.

Ar bilietas kainuoja pusę minėtos kainos? – Ne. Kodėl? – Nes norime, kad apsilankymas šioje konferencijoje galėtų pagerinti gyvenimo kokybę kuo daugiau žmonių.

Todėl kaina simbolinė. SEO AKADEMIJOS nariams ir visiems kitiems UAB Berklis mokymų projektų studentams ir jų svečiams TIK (ir tai ne skambus šūkis, tai tiesa), TIK 15 eurų.
Na, o ne UAB Berklis studentams – kaina 40 eurų.

Viso pasaulio nesutalpinsime, bet pasistengsime, kad į šią ypatingą konferenciją būtinai patektum būtent TU! Tad nesnausk, kuo anksčiau rezervuosi vietą renginyje, tuo tvirčiau žinosi, kad ta viena ypatinga vieta iš šimto – jau tikrai TAVO! Nedrąsu? Atsivesk draugą ar kolegą.

RENGINYS JAU UŽ POROS SAVAIČIŲ!
2018 04 27d. , 09:00 – 18:00 val. Laisvės pr. 58, Vilnius 05120
(konferencijų salė Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos patalpose).

Registracija, detali programa čia:
www.verslosekmesreceptai.lt

Konferencija “Verslo sėkmės receptai” vyks 2018 balandžio mėn. 27d., 9.00 – 18.00, Vilniuje, adresu Laisvės pr. 58 (Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos patalpose, konferencijų salėje).

Konferencija skirta esamiems, būsimiems verslininkams, taip pat ir tiems, kurie dar tik galvoja imtis mėgstamos veiklos, siekiantiems asmeninio tobulėjimo ir gerų rezultatų versle ir gyvenime.
Puikūs lektoriai pasidalins patirtimi ir autentiškomis istorijomis, įkvėps ir motyvuos esančius savirealizacijos kelyje.

Vieta: 2018 04 27d. (penktadienis), 09:00 – 18:00 val. Laisvės pr. 58, Vilnius 05120 (konferencijų salė Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos patalpose)

KONFERENCIJOS PROGRAMA:

09:00 – 09:20 val. Registracija. Kava.

09:20 – 09:30 val. Konferencijos atidarymas. „Profesija, neribojanti atlyginimo ir leidžianti dirbti iš bet kur”. – Evelina Tamulaitienė, konferencijos organizatorė, UAB Berklis vadovė.

09:30 – 09:50 val. „Facebook’o galia pardavimams: Kaip įmonės vadovo įvaizdis gali ženkliai padidinti pardavimus Facebook’o pagalba?”. – Pranešėja Evelina Tamulaitienė  „SEO MAMA”, SEO AKADEMIJA įkūrėja, metodikos autorė, lektorė, Berklis agentūros vadovė, Rašytojų akademija, savirealizacijos projekto „Verslodara” Širdies akademija įkūrėja bei lektorė, rebefingo trenerė Inspire.lt, saviugdos knygos „Širdies dienoraštis”  autorė, knygos „Slaptas 4 moterų dienoraštis” bendraautorė.

09:50 – 10:50 val. „Įkvėpk įmonės darbuotojus kitaip!„. – Pranešėjas Donatas Kontakevičius  vyras, vadovas, lektorius, vyrai.eu ir vyrų klubo įkūrėjas, motyvacijos treneris, vedantis vyrų stovyklas, keliones bei iššūkius, vertingus seminarus apie vyriškumą, saviugdą, tikslų suradimą, motyvaciją, drąsą bei pasitikėjimą.

10:50 – 11:10 val. Kavos pertrauka. Diskusijos, pokalbiai.

11:10 – 12:10 val. „Idėja – kaip vienas iš svarbiausių marketingo variklių”. Pranešėjas Garry Serbul – stipriai į akį krentančių ir ilgai atmintyje liekančių, „crazy” stiliaus marketingo kompanijų kūrėjas, reklamos agentūros GG7 kūrybos vadovas, BMW automobilių nuomos kompanijos rent-BMW.lt https://www.rent-bmw.ltvadovas.

12:10 – 13:00 val. „Šok į sėkmės kelnes. Ko lauki?”. Pranešėjas: Ralfas Daukšas – „SWAT Bushido series” organizatorius, „MMA Bushido” verslo partneris, „RalphLuck”, „K-1shop.lt”, Sporto klubo „Dainralfas”savininkas.

13:00 – 14:00 val. Pietų pertrauka. Diskusijos, pokalbiai.

14:00 – 15:00 val. „Sėkmės formulė versle”. Pranešėjas Darius Radkevičius – verslininkas, verslo konsultantas, vienas pirmųjų Lietuvoje pradėjo leisti verslo knygas – www.versloknyguklubas.lt. Knygos „Dievas. Kvantinė fizika. Organizacijos struktūra. Vadovavimo stilius” bendraautorius, knygos „Belaukiant aukso amžiaus” autorius.

15:00 – 16:00 val. „Ups… Susimoviau… Ir tai yra puiku!!! .. Klaidos, virstančios (NE) sėkmėmis”. Pranešėjas Valentinas Marinionokas  profesionalus pardavimų mokymų treneris, inovatyvus pardavėjas – praktikas, programos „Grizlio metodas” autorius.

16:00 – 16:10 val. Kavos pertrauka. Diskusijos, pokalbiai.

16:10 – 17:30 val. „Tavo fenotipo įtaka tavo verslui: bruožai, kurie įtakoja, koks esi verslininkas/-ė”. Pranešėjas Giedrius Švetkauskas – sąmoningumo pardavėjas, UAB Viva persona vadovas.

17:30 – 18:00 val. Apdovanojimai geriausius rezultatus parodžiusiems SEO AKADEMIJA studentams, diskusijos, pokalbiai, atsisveikinimas.

Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti, vietų kiekis ribotas!

Detali informacija, kaina, REGISTRACIJA ČIA: www.verslosekmesreceptai.lt

Konferencijos partneriai: „Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla”, „Grizlio metodas“, „UAB Viva persona“, „Lavazza“, „Dobrovolskis“, „Dekostudija„, „OdiOdi„, „Filmenas„, „DecoRent„, „Medeinės žolelės„, „GG7„, „Rent-BMW.lt„, „Vyrai.eu„, „SWAT Bushido series”, „MMA Bushido”, SEO Akademija“, „Rašytojų Akademija“, „Verslodara“, „Širdies Akademija“, „SEO Mama“.

Žymos:
4seoakademijagimtadienis

Parašykite komentarą