Valdas Lacko Motinos dieną mamą skuba pasveikinti kuo anksčiau

Poryt – Motinos diena. Kaip ją sutiks žymus Eurovizijos dalyvis Valdas Lacko?

Mamą sveikina anksti ryte

Atlikėjas Vadas Lacko pasakojo, kad dažniausiai sekmadieniais jis aktyviai leidžia laiką su šeima keliaujant po Lietuvą. „Sekmadienis mūsų šeimoje – tai kelionių ir įvairių šeimyniškų pramogų metas“, – kalbėjo V. Lacko. Šis sekmadienis atlikėjui bus ne tradicinis ne tik dėl Motinos dienos. Dainininkas iš gimtosios Rusnės skubės į Vilnių, kur „Teleloto“ laidoje sveikins visas mamas dovanodamas muzikinį kūrinį.

Pasiteiravus, ar jis turi Motinos dienos tradicijų, V. Lacko papasakojo, kad dar nuo mokyklos laikų šios dienos rytą savo mamą skubėdavo pasveikinti kuo anksčiau ryte, kai ji dar miegodavo. „Su broliu Artūru tądien stengdavomės atlikti visus mamos namų buities darbus, kad ji jaustųsi kuo šventiškiau“, – pasakojo Valdas. Ankstyvo pasveikinimo tradiciją jis stengiasi išlaikyti iki šiol.

Vyras juokėsi, kad jo vaikai taip pat neleidžia jo žmonai, mamai Vainorai, per Mamos dieną ilgiau pamiegoti. „Vaikų pasveikinta ji būna iš pat ryto“, – šypsojosi Valdas.

Prieš pat Motinos dieną – solinio albumo pristatymas

Šiandien, gegužės 4 d., prieš pat Motinos dieną, V. Lacko pristato savo solinį muzikinį albumą kartu su Plungės simfoniniu orkestru. „Tam ruošiausi nuo lapkričio mėnesio ir, štai, pristatymo diena atėjo“, – džiugiai pasakojo V. Lacko, kuris į naująjį albumą įrašė 11 įvairių dainų.

Sekmadienį, Motinos dieną, V. Lacko pasirodymą bus galima išvysti „Teleloto” laidoje, 17.20 val.

    

Parašykite komentarą