Vilniaus viešbučio „Radisson Blu“ saugumas įvertintas tarptautiniu „Premium“ klasės sertifikatu

Kambarių skaičiumi Vilniuje ir Lietuvoje didžiausias viešbutis „Radisson Blu Hotel Lietuva“ pripažintas dar ir vienu saugiausių. Nepriklausoma tarptautinė organizacija „Safehotels“ viešbučiui suteikė sertifikatą, liudijantį, kad „Radisson Blu Hotel Lietuva“ atitinka pasaulinio viešbučių saugumo standarto „Premium“ klasės reikalavimus.

Sertifikatas viešbučiui suteiktas po liepos mėnesį jame vykusio „Safehotels“ ekspertų audito. Organizacijos specialistai „Radisson Blu Hotel Lietuva“ saugumą vertino daugeliu aspektų: pradedant priešgaisrine sauga, tęsiant stebėjimo ir patekimo į viešbutį kontrolės sistemomis, svečių privatumo ir saugumo užtikrinimu, baigiant veiklos procesais, tokiais kaip asmens duomenų tvarkymas, darbuotojų mokymai ir pasirengimas valdyti sudėtingas situacijas bei krizes.

„Viešbučių tinklas „Radisson Hotel Group“ siekia būti saugiausias pasaulyje, tad keliame sau pačius aukščiausius saugos reikalavimus. Suteiktas „Premium“ klasės saugumo standarto sertifikatas yra solidus pripažinimas, kad tiek „Radisson Blu Hotel Lietuva“ įranga ir infrastruktūra, tiek ir darbuotojai yra visiškai pasirengę užtikrinti svečių saugumą bei komfortą. Ir toliau dėsime visas pastangas, kad mūsų svečiai galėtų netrikdomi mėgautis viešnage Vilniuje, vienoje nuostabiausių Europos sostinių“, – teigia Massimo Supino, „Radisson Blu Hotel Lietuva“ generalinis direktorius.

Anot jo, viešbutis nuosekliai investuoja į svečių ir darbuotojų saugą tiek diegdamas pažangius technologinius sprendimus, tiek reguliariai organizuodamas darbuotojų mokymus, peržiūrėdamas ir optimizuodamas veiklos procesus. Ypatingas dėmesys saugumui buvo skiriamas ir statant bei įrengiant neseniai atidarytą 165-ų kambarių viešbučio priestatą. Pavyzdžiui, viešbutyje įdiegta inovatyvi raktų kontrolės sistema, leidžianti svečiui liftu pakilti tik į tą aukštą, kuriame yra jo kambarys.

Viešbučio saugą vertinusi Švedijoje įsikūrusi „Safehotels“ yra šiuo metu vienintelė nepriklausoma visame pasaulyje veikianti viešbučių saugą sertifikuojanti kompanija. Jos sertifikatai sutekti viešbučiams, įsikūrusiems daugiau kaip 60-yje valstybių ir per 160 miestų. Organizacija vertina viešbučių atitikimą Pasauliniam viešbučių saugumo standartui (angl. The Global Hotel Security Standard ©). Jis apima per 220 elementų: nuo viešbučio gaisrinės saugos sistemų bei procesų, pastato saugos ir įdiegtų saugumo sprendimų, veiklos procesų ir darbuotojų mokymų iki pasirengimo valdyti krizes.

Viešbutį „Radisson Blu Hotel Lietuva“ Vilniuje valdo viena didžiausių viešbučių grupių pasaulyje „Radisson Hotel Group“, veikianti 110 šalių ir teritorijų. Grupė valdo arba šiuo metu vysto per 1370 viešbučių su daugiau negu 220 tūkst. kambarių.

Parašykite komentarą