Šalies vadovė pasveikino Suomijos Prezidentą jubiliejaus proga

Penktadienis, rugpjūčio 24 d. (Vilnius). Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir visų šalies žmonių vardu pasveikino Suomijos Respublikos Prezidentą Sauli Niinistö asmeninio jubiliejaus proga.

Valstybės vadovės teigimu, Suomijos Prezidentas jubiliejų pasitinka užsitikrinęs savo šalies piliečių pasitikėjimą. Sauli Niinistö atsakingas darbas, valstybės ir jos gyventojų interesų gynimas ir garbingos politikos idealai esant Prezidentu pelnė Suomijos žmonių, bendražygių ir kolegų valstybių vadovų paramą bei pagarbą.

Minint asmeninę sukaktį, Prezidentė S. Niinistö palinkėjo nestokoti jėgų, veržlumo ir energijos įgyvendinant užsibrėžtus sumanymus ir naujas idėjas. Šalies vadovė išreiškė viltį, kad Suomijos Prezidento didelė patirtis ir platus jo šalies žmonių palaikymas ir toliau įkvėps siekti valstybei svarbių tikslų, stiprinant jos gerovę ir laisvę, saugant piliečių vertybes ir gyvenimo būdą.

Prezidentė Suomijos vadovui palinkėjo sveikatos, laimės ir visapusės sėkmės, o Lietuvos draugams – visiems Suomijos žmonėms – taikos, klestėjimo ir geriausios kloties.

Parašykite komentarą