„Red Dot“ 2019 dizaino apdovanojimuose „LG“ didis nugalėtojas

Darkart pripažintas už meistriškumą produktų dizaine net 29 apdovanojimais, įskaitant dvejais  „Geriausias iš geriausių“

SEULAS, Kovo 27 d., 2019 ― „LG Electronics“ (LG) buvo darkart pripažintas už vartotojams bei pramonei skirtų įrenginių dizainą, įmonei „Red Dot“ apdovanojimuose įteikti net 29 apdovanojimai už produktų dizainą. LG pelnė netgi du apdovanojimus „Geriausias iš geriausių“ (Best of the best) kategorijoje – už „LG SIGNATURE OLED TV R“ televizorių ir „LG SIGNATURE“ šaldytuvą su šaldikliu. „Red Dot“ programos apdovanojimai yra vieni seniausių ir prestižiškiausių pramoninių apdovanojimų pasaulyje, kuriam šiemet buvo pateikta daugiau nei 5500 paraiškų iš 55 šalių.

Pirmasis ir vienintelis toks pasaulyje susivyniojantis televizorius „LG SIGNATURE OLED TV R“, kuris suteikia neprilygstamą OLED vaizdo kokybę ir gali „pranykti“ savo stove, kai nėra žiūrimas. Šis televizorius pelnė ir geriausio TV įrenginio vardą „CES 2019“ apdovanojimuose, daugelis pramonės ekspertų jį vertina kaip naują paradigmą televizorių pramonėje. „Red Dot“ „Geriausias iš geriausių“ apdovanojimas tik patvirtina LG lyderystę inovacijų srityje.

„LG SIGNATURE OLED TV R“ galima žiūrėti trimis skirtingais būdais („Full View“, „Line View“ ir „Zero View“), tai atveria naujas televizoriaus panaudojimo galimybes – tokias, kokios iki OLED eros buvo neįmanomos. Aukščiausia kokybė yra aiškiai matoma bendrame dizaine – nuo šlifuoto aliuminio korpuso iki kokybiškos vilnos garsiakalbių dangtelių, kuriuos sukūrė „Kvadrat“ dizaineriai iš Danijos.

LG antrasis „Geriausias iš geriausių“ kategorijos apdovanojimas buvo suteiktas „LG SIGNATURE“ šaldytuvui su erdviu šaldikliu apačioje už prabangos sinonimą virtuvės prietaisams. Pagrindinis dizaino atributas – 29 colių LCD ekranas, kuris du kartus pabeldus tampa permatomu stiklu, taip galima matyti, kas yra šaldytuvo viduje nepraveriant jo durų. Tai ne tik patogiau, mat ši naujovė taupo energiją, sumažindama šalto oro praradimą kiekvieną kartą atidarius šaldytuvo duris.

Šie du pavyzdiniai produktai taip pat buvo pagerbti kovo mėnesį vykusiuose prestižiniuose „iF Design Award 2019“ apdovanojimuose Miunchene, Vokietijoje. „Red Dot“ komisija gyrė „LG SIGNATURE OLED TV R“ televizorių sakydami, kad „tai produktas, siūlantis naujus naudojimo scenarijus“ ir jį vadindami „visišku technologijų ir dizaino deriniu“. Jie taip pat pažymėjo, kad „LG SIGNATURE“ šaldytuvo su apatiniu šaldikliu funkcionalumas, dizainas ir paprastumas yra „įspūdinga harmonija“.

Be dviejų „Geriausias iš geriausių“ kategorijos laimėjimų, 27 kiti LG produktai, įskaitant daugelį OLED televizorių (modeliai Z9, E9, C9), „LG Audio“ (modelis AJ7), „SIGNATURE KITCHEN SUITE“ orkaitės paketas, „LG gram“ (modelis 17Z990) – tai tik keletas pavadinimų gaminių, kurie buvo pripažinti dizaino apdovanojimuose, estetikos, funkcionalumo ir technologinių inovacijų kategorijose.

„Būti įvertintiems „Red Dot“ apdovanojimuose yra didžiulė garbė ir mūsų įsitikinimų patvirtinimas, jog puikus dizainas gali užvesti ant lyderystės tako“ – teigia Noh Chang–ho, „LG Electronics“ viceprezidentas ir korporatyvinio dizaino vadovas. „Mes ir toliau stengsimės, kad pramonės atstovai kurtų inovatyvius dizaino sprendimus savo klientams bei pademonstruotų, ko tikėtis ateityje.“

# # #

Apie „LG Electronics Inc.“

„LG Electronics Inc.“ yra pasaulinė technologijų ir gamybos inovatorė, veikianti daugiau nei 100 vietų ir turinti daugiau nei 70 000 darbuotojų visame pasaulyje.  LG, kurios pardavimai 2018 m. siekė 54,4 mlrd. USD, sudaro penkios įmonės – „LG Home Appliance & Air Solution“, „LG Home Entertainment“, „LG  Mobile Communications“, „LG Vehicle Component Solutions“ ir „LG Business Solutions“. LG yra pasaulyje pirmaujanti televizorių, šaldytuvų, oro kondicionierių, skalbimo mašinų ir mobiliųjų įrenginių gamintoja, įskaitant aukščiausios kokybės „LG SIGNATURE“ produktus ir „LG ThinQ“ produktus, kuriuose yra įdiegtas dirbtinis intelektas. Daugiau informacijos – www.LGnewsroom.com.

Parašykite komentarą