„Huawei P30“ serijos flagmanų savininkams – ilgai laukta funkcija

„Huawei“ kompanija savo gerbėjams vėl turi gerų žinių. Kartu su programinės įrangos atnaujinimu „Huawei P30“ serijos flagmanų savininkai sulaukė ilgai lauktos funkcijos, kuri šiuos įrenginius paverčia dar funkcionalesniais ir išsiskiriančiais visoje išmaniųjų telefonų rinkoje.

Kaip pasakoja „Huawei“ Baltijos šalių komunikacijos vadovas Mindaugas Plukys, atnaujinus savo P30 serijos įrenginių programinę įrangą, naudotojai jau gali išbandyti dvigubo vaizdo filmavimo režimą. Ši „Dual-view“ vardą gavusi funkcija jau buvo pademonstruota kovo mėnesį Paryžiuje, kai buvo pristatomi naujausi gamintojo flagmanai, tačiau dabar ją galima išbandyti patiems praktiškai.

„Su šia funkcija suteikiame galimybę kurti vaizdo įrašus, kai vienu metu filmuojama pasitelkiant skirtingus galinės kameros lęšius – pagrindinį ir priartinto vaizdo. Tokiu būdu ekrane galima matyti vaizdą iš dviejų perspektyvų, kas vaizdo įrašui suteikia unikalumo“, – pasakoja M. Plukys.

Ši inovatyvi kamerų technologija – tai inžinierių nuolatinio tobulėjimo ir mokslinių tyrimų rezultatas, naudotojams atveriantis duris išbandyti visiškai naujas funkcijas. „Viliamės, kad tai išlaisvins kūrybiškumą, leis į pasaulį pažvelgti kitaip. Drįsčiau teigti, kad nuo šiol mes prisidedame ne tik prie mobiliosios fotografijos, bet ir prie filmavimo galimybių tobulėjimo“, – akcentuoja M. Plukys.

„Dual-view“ vaizdo kameros režimas prieinamas tik P30 ir „P30 Pro“ modeliuose. Kuriant du atskirus vaizdo įrašus skirtingų kameros lęšių pagalba, apdorojant vaizdą talkina ir dirbtinis intelektas.

Aktyvavus „Dual-view“ režimą, naudotojai gali:

  • įamžinti plataus kampo vaizdą, kuriame telpa dar daugiau objektų;
  • tuo pačiu metu priartinti skirtingus objektus padalintame ekrane;
  • vienu metu fotografuoti skirtingais režimais, įskaitant panoraminį bei priartintą vaizdus;
  • reguliuoti vaizdo padidinimo lygį;
  • pasinaudoti dar daugiau galimybių įamžinti meniškus ir kūrybiškus vaizdus ypatingomis akimirkomis.

Kompanijos atstovas primena, kad dvigubo ekrano funkcija filmavimo metu nėra vienintelė ypatybė, kurią galima rasti naujausiuose gamintojo flagmanuose.

„Ypatinga „Leica Quad“ keturių kamerų sistema leidžia ne tik įamžinti aukštos kokybės vaizdo įrašus, bet ir fotografuoti esant net ir pačioms nepalankiausioms apšvietimo sąlygomis. Be to, vaizdą galima priartinti net iki 50 kartų“, – pabrėžia M. Plukys.

Visi „Huawei P30“ serijos flagmanų savininkai raginami jau dabar pasitikrinti, ar jų įrenginiai turi naujausią EMUI 9.1 programinės įrangos versiją. Tą galima padaryti pasirinkus Nustatymai / Sistema / Programinės įrangos naujinys.

Parašykite komentarą