Džiazas po liepomis III

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: Trečiadienis, 2019 m. liepos 17 d.
Renginio pradžia: 20:00
Renginio pabaiga: Trečiadienis, 2019 m. liepos 17 d.
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salės parko estrada

Klaipėdos choras „Aukuras“

Meno vadovas ir dirigentas Alfonsas Vildžiūnas

Saulius Šiaučiulis (fortepijonas), Laimonas Urbikas (saksofonas), Edmundas Federavičius (mušamieji), Paulius Stonkus (bosinė gitara)

Programa: Kirby Shaw, George Gershwin, Hoagy Carmichael, Duke Ellington, Jon Hendricks, Moses Hogan

Kiekvieną vasarą Klaipėdoje skamba daug džiazo muzikos. Šalia koncertų salės esančio parko estrada taip pat yra ta vieta, kuri vakarais alsuoja liberaliu džiazo ritmu. Jau tapo įprasta vasaros viduryje čia klausytis „Džiazo po liepomis“ ir mėgautis visiems puikiai pažįstamų klaipėdiečių atlikėjų muzikavimu.

Šiemet vasaros koncertų ciklas jau trečiąjį kartą pamalonins klausytojus šio stiliaus muzikos programa. Ją atliks Klaipėdos choras „Aukuras“, vadovaujamas ir diriguojamas Alfonso Vildžiūno, bei žinomi džiazo meistrai, gyvenantys ir kuriantys Klaipėdoje. Tai Saulius  Šiaučiulis (klavišiniai), Laimonas Urbikas (saksofonas), Paulius Stonkus (bosinė gitara) ir Edmundas Federavičius (mušamieji). Ši ketveriukė dažnai pasirodo kartu. Prieš porą metų vasaros koncertų cikle jie jau pristatė džiazinę programą, parengtą su „Aukuru“. Tikimės, kad ir šiemet jų meistriškos improvizacijos puikiai susijungs su choro dainuojamais kūriniais ir užlies parko estrados erdvę svaigiais skambesiais.

Parašykite komentarą