„Kreisel Electric“ ir „VinFast“ bendradarbiaus kurdamos naujus akumuliatorius elektrinėms transporto priemonėms

„Kreisel“ ir „VinFast“ sudarė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią kartu kurs akumuliatorius, kuriuos „VinFast“ pradės naudoti savo elektriniuose automobiliuose ir autobusuose jau 2020-aisiais.

Reinbachas, Austrija. „VinFast Manufacturing & Trading“ („VinFast“) pranešė sudariusi bendradarbiavimo sutartį su „Kreisel Electric“, pagal kurią abi bendrovės kartu kurs akumuliatorius elektriniams automobiliams ir autobusams. Naujieji akumuliatoriais bus gaminami „VinFast“ gamykloje Vietname.

Sprendimą dėl bendradarbiavimo nulėmė tai, jog „Kreisel“ gaminiai pasižymi aukšta kokybe, nedideliu svoriu, nepriekaištinga sauga ir ilgaamžiškumu. Bendradarbiaudama su „Kreisel“, „VinFast“ galės paspartinti elektromobilių ir autobusų gamybą, o partnerės technologijas savo gaminiuose pradės naudoti jau 2020-aisiais.

„Kreisel Electric“ – akumuliatorių gamybos ir energijos sprendimų elektrinėms transporto priemonėms lyderė – šiuo metu yra viena garsiausių naujosios energetikos pramonės dalyvių. Bendrovės produktai išsiskiria kompaktiškumu, geru šilumos išskyrimu, dideliu saugumu, greitu įsikrovimu ir ilgaamžiškumu – visa tai už konkurencingą kainą. Neseniai bendrovei „Kreisel Electric“ buvo suteiktas apdovanojimas „Product Leadership Award“, kurį verslo konsultavimo įmonė „Frost & Sullivan“ teikia įmonėms, pirmaujančioms novatoriškų produktų ir technologijų, galinčių pakeisti pasaulį, srityje.

„Neabejojame, kad „Kreisel Electric“ pasiūlys tendencijas nustatančius sprendimus „VinFast“ elektromobiliams, o vartotojai įsitikins mūsų gaminių kokybe ir saugumu“, – pažymėjo „Vingroup“ viceprezidentė ir „VinFast“ pirmininkė Le Thi Thu Thuy.

Apie „Kreisel Electric GmbH“

„Kreisel Electric GmbH & Co KG“ (Austrija) siūlo novatoriškus sprendimus elektrinėms transporto priemonėms ir stacionarioms elektros saugykloms bei kuria lengviausius ir efektyviausius pasaulyje akumuliatorius. Bendrovės projektai apima didelį sričių spektrą – nuo lengvųjų automobilių, autobusų ir sunkvežimių iki laivų ir lėktuvų bei stacionarių elektros saugojimo sprendimų.

www.kreiselelectric.com

Parašykite komentarą