Pirmą kartą Lietuvoje pristatomas net 1000 kalėdinių eglių centras

Pirmą sykį šalyje atidaromi didžiausi kalėdinių medžių namai – jungtinis „Unideco“ ir „Kalėdų medžio“ projektas, kurio autoriai vienoje vietoje pirkėjams pristato net 1000 gražiausių, kruopščiai atrinktų kalėdinių eglučių iš Danijos, Olandijos, Lenkijos. Vieną pagrindinių šventinio laikotarpio interjero akcentą nuo šiol kiekvieną šeštadienį bus galima neskubant išsirinkti Vilniuje, namų apdailos centro „Unideco“ teritorijoje.

Centro rinkodaros vadovė Viktorija Urbelytė pasakoja, kad projektas gimė ieškant būdų kalėdiniu laikotarpiu prekybos centrą paversti išskirtiniu: „Svarstėme įvairius variantus, kai į duris pasibeldė „Kalėdų medžio“ įkūrėjas Karolis Sargūnas, pasiūlęs idėją Lietuvai pristatyti didžiausią kalėdinių medžių centrą vienoje vietoje. Mums tai pasirodė puiki mintis ne tik todėl, kad jų įmonės eglutės ypač puošnios bei kokybiškos, tačiau ir dėl to, kad klientams galime suteikti patogų 200 vietų parkingą.“

Prekybos centras įsikūręs strategiškai patogiame sostinės rajone Šiaurės miestelyje, todėl tikimasi, kad taps alternatyva norintiems išvengti spūsčių prie didžiųjų prekybos centrų. Be to, vienoje teritorijoje žmonės turės galimybę įsigyti ne vien šventinį medį, tačiau ir daugiau kalėdinės atributikos savo namų interjerui. „Unideco“ įsikūrę interjero ir namų apdailos salonai jau atsinaujino savo kolekcijas ir gali pasiūlyti išskirtinių interjero dekoro prekių, originalių dovanų.

Ypatingą šventinę nuotaiką kviečiantis susikurti „Kalėdų medis“ savo istoriją skaičiuoja nuo 2014 m. Jo įkūrėjas pasakoja norėjęs į Lietuvą atvežti savo išvaizda išsiskiriančių amerikietiškų eglučių kultūrą, todėl pasirinkęs Europoje jau paplitusius kėnius ir pradėjęs jais prekiauti internetu.

 „Eglutė namuose – neatsiejamas žiemos šventės atributas. Mūsų klientai yra tie, kurie ruošiasi tikroms Kalėdoms ir nori turėti šį stebuklingą gyvą augalą namuose. Labai tikimės, kad padėsime žmonėms sutaupyti brangaus laiko ir jie galės išsirinkti gražiausią eglutę iš paties didžiausio jų pasirinkimo erdvioje namų apdailos centro teritorijoje,“ – teigia K. Sargūnas.

Prekybininkai pastebi, kad kalėdinių medžių asortimente ypač populiarūs ir pamėgti kėniai. Jie išsiskiria savo simetriška, taisyklinga forma, vešliomis šakomis, tankiais, mažai byrančiais spygliais, kurie yra minkšti ir nepavojingi mažiesiems. Be to, kėniai ištvermingi, pakelia ženklius temperatūros svyravimus, todėl juos renkasi ieškantys ilgaamžio šventinio medžio.

Ilgesniam interjero puošmenos – Kalėdų medžio – išlaikymui namuose rekomenduojama rinktis eglutę ar kėnį vazonėlyje. Pastarieji yra kelių tipų: persodinti ir auginti vazone, turintys gyvybingas šaknis, todėl pavasarį galintys sėkmingai prigyti kitoje vietoje.

Gražiausių medžių kiekis ribotas. Juos įsigyti didžiausiame eglučių centre, įsikūrusiame namų apdailos centre „Unideco“ bus galima kiekvieną šeštadienį iki gruodžio 21 d. Darbo laikas: nuo 10 val. iki 18 val. Prekybos centre veikia daugiau nei 33 skirtingi specializuoti apdailos bei interjero salonai ir interjero specialistams skirta bendradarbystės erdvė. Taip pat nuolat organizuojami seminarai skirti architektams, interjero dizaineriams ir naujakuriams.

 

Parašykite komentarą