Paroda "Tarptautinių studijų dienos 2020" Kaune ir Vilniuje

Viskas apie išsilavinimą užsienyje kovo 15 d. Vilniuje (Radisson Blu Hotel Lietuva, konferencijų centre) ir kovo 16 d. Kaune (Park Inn By Radisson Kaunas). Įėjimas nemokamas.

Nepraleiskite populiariausios parodos „Tarptautinių studijų dienos 2020“, kurią jau 15 metų organizuoja Baltic Council for International Education.

Parodos metu susitikite su gerai žinomomis pasaulyje švietimo įstaigomis ir sužinokite apie būsimas studijas Didžiojoje Britanijoje, Nyderlanduose, Suomijoje, Vokietijoje, Graikijoje, JAV, Austrijoje, Portugalijoje ir kitose šalyse.

Parodoje dalyvauja universitetai ir verslo mokyklos, profesinio mokymo įstaigos, kalbų mokyklos ir stovyklos 7-18 metų moksleiviams, vidurinės mokyklos ir tarptautiniai koledžai. Sužinokite naujausią informaciją ir gaukite atsakymus į klausimus:

  • Kuris iš 100 Didžiosios Britanijos universitetų yra tinkamas tau;
  • Kaip į stoti į Nyderlandų universitetus;
  • Kokiose kitose šalyse galite rinktis aukštąjį išsilavinimą;
  • A-Level arba IB – kuri vidurinio išsilavinimo programa tinkamiausia jūsų vaikui;
  • Kalbų stovykla ar kalbų mokykla – kuo jos skiriasi;
  • Profesinis išsilavinimas Anglijoje (nemokamas);
  • Finansavimo galimybės ir kiti klausimai.

Nepraleiskite progos sudalyvauti seminaruose ir susitikimuose, kurių metu bus aptariami visi išsilavinimo užsienyje klausimai.

Parodos organizatoriai: Baltic Council for International Education – lyderiaujanti išsilavinimo kompanija Baltijos šalyse, jūsų asmeninis konsultantas.

www.balticcouncil.lt

Visa informacija apie parodą, dalyvių sąrašas, seminarai, skaitykite čia: https://www.balticcouncil.lt/lt/parodos-ir-seminarai/didziausia-specializuota-parod1

Iki susitikimo parodoje!

Parašykite komentarą