„Volkswagen“ ir „Audi“ kviečia klientus į virtualias atstovybes

„Volkswagen“ ir „Audi“ Lietuvos klientus kviečia apsilankyti virtualiose 360o atstovybėse, kur jie iš namų galės susipažinti su naujausiais šių gamintojų modeliais. Šiandien „Volkswagen“ virtualioje atstovybėje galima apžiūrėti „Golf 8“ ir naujausią komercinį modelį „Multivan 6.1“, o „Audi“ – 100% elektrinį visureigį „e-tron Sportback“.

„Volkswagen Multivan 6.1“: https://volkswagenbaltic.eu/360/multivan/?language=lt

„Audi e-tron Sportback“: https://360.audi.lt/etron/

„Volkwsagen Golf 8“: https://volkswagenbaltic.eu/360/golf/?language=lt

„Mes pasiekiami ten, kur to nori mūsų klientai. Mūsų tikslas – suteikti lanksčią patirtį nesvarbu namie ar mūsų atstovybėje. Virtuali 360o atstovybė suteikia galimybę virtualiai aplankyti „Volkswagen“ ir „Audi“ saloną ir nuotoliniu būdų susipažinti su naujausiais modeliais. Ji papildys mūsų internetines parduotuves, kurias pristatysime netrukus. Jau dabar „Volkswagen“ svetainėje galima rezervuoti patinkantį automobilį, o netrukus jį čia bus galima ir nusipirkti“, – teigė „Volkswagen“ ir „Audi“ importuotojo generalinė direktorė Ilze Grase-Kibilde.

„Volkswagen“ ir „Audi“ virtualiose atstovybėse šiuo metu galima susipažinti su trimis modeliais –  „Audi e-tron Sportback“, „Volkswagen Golf 8“ ir „Volkswagen Multivan 6.1“. Čia atsiras ir visi naujai pristatomi modeliai. Neišėję iš namų lankytojai gali ištyrinėti kiekvieną automobilių detalę – išorę ir saloną, sprendimų funkcionalumą bei naujausias „Volkswagen“  ir „Audi“ rinkai pristatytas technologijas.

Naujausias „Audi“ modelis, dinamiškas kupė visureigis „e-tron Sportback“, išvysto 300 kW galią ir vienu įkrovimu gali nuvažiuoti 446 km. „Audi e-tron Sportback“ apjungia erdvaus visureigio galią, keturių durų kupė eleganciją ir progresyvų elektromobilio charakterį Skaitmeninės matricos LED žibintai patobulinti technologijomis, kurios serijiniame automobilyje montuojamos pirmą kartą.

Aštuntoji bestselerio karta „Volkswagen Golf 8“ yra vienas inovatyviausių kompaktinės klasės automobilių pasaulyje. Jis komplektuojamas su intuityviu visiškai skaitmeniniu salonu, iki 210 km/val. veikiančiais vairuotojo asistentais ir, pirmą kartą „Volkswagen“ automobilyje, „Car2X“ kolektyvine eismo stebėjimo sistema, kuri praneša apie kliūtis kelyje. Penkių žvaigždučių NCAP saugumo reitingas ir penkerių metų garantija leidžia naujajam „Golf 8“ išlikti pirkėjų favoritu.

„Volkswagen Multivan 6.1“ ne tik išsaugojo geriausias savo pirmtakų savybes, bet ir nustatė naują klasės standartą. Dėl naujausių technologijų ir neįtikėtino funkcionalumo „Multivan 6.1“ yra geriausias pasirinkimas daug keliaujantiems.

„Volkwagen Commercial Vehicles“ pasaulyje pardavė net 12 milijonų visų šešių kartų – nuo T1 iki T6 – „Multivan“ mikroautobusų. Naujoji ikonos karta – T6.1 – tapo skaitmenizuota ir jungli. Į naujovių sąrašą patenka gausybė vairuotojo asistentų, įskaitant ir adaptyvią greičio palaikymo ir juostos išlaikymo sistemas, pirmą kartą siūlomas skaitmeninis prietaisų skydelis ir naujos kartos „Volkswagen“ pramogų sistemos su nuolatos prie interneto prisijungti leidžiančia integruota SIM kortele. 

Apie „Moller Baltic Import“:

„Møller Baltic Import SE“ 100 proc. priklauso kompanijai „Møller Mobility Group AS“ (anksčiau žinomai kaip „Møller Group“). Bendrovė yra „Audi“ atstovė Latvijoje ir Lietuvoje, taip pat „Volkswagen“ atstovė Baltijos šalyse.

„Møller Mobility Group AS“ yra motininė visos grupės kompanija, turinti daugiau negu 4 300 darbuotojų Norvegijoje, Švedijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. „Møller Mobility Group“, kurios bendra apyvarta viršija 28 milijardus Norvegijos kronų (apie 3 mlrd. eurų), yra viena iš pirmaujančių automobilių kompanijų Šiaurės Europoje. Grupės veikla apima „Volkswagen“, „Audi“, „Skoda“, „Seat“ ir „Volkswagen“ komercinių transporto priemonių importą, pardavimus ir finansus.

Parašykite komentarą