„Baltic transline“ plečia savo verslą ir investuoja 4,5 mln. eurų į transporto parko atnaujinimą

Logistikos operatorius „Baltic transline“ planuoja atnaujinti savo transporto parką bei įsigyti vilikų bei puspriekabių ir investuos 4,5 milijonų eurų, kurios suteikė „Citadele“ bankas.

„Logistikos sektoriuje gali išsilaikyti tik įmonės, suburiančios profesionalią komandą, kurios dėka, greitai prisitaikome prie neapibrėžtų rinkos sąlygų ir randame būdų kaip ne tik išlaikyti, bet ir plėsti verslą. Banko suteiktas finansavimas leis stipriai atnaujinti mūsų įmonės transporto parką ir tuo pačiu užmegzti dar tampresnius santykius su mūsų partneriais,“ – teigia Mindaugas Veselis, „Baltic transline“ generalinis direktorius.

„Baltic transline“ nuo mažos transporto ir ekspedijavimo bendrovės išaugo į vieną didžiausių logistikos operatorių Europoje su daugiau nei 9300 klientų. Pervežamų krovinių kiekis kasmet auga vidutiniškai po 25 proc. 2019 m. įmonė atliko 216703 pervežimus.

„Nors daugelis transporto ir logistikos įmonių visame pasaulyje Covid-19 pandemijos metu susidūrė su didžiulio mąsto iššūkiais, mes aiškiai matome, kad Lietuvos įmonės dar kartą įrodė, kad geba greitai ir efektyviai prisitaikyti prie vykstančių kardinalių pokyčių tiekimo grandinėse bei užtikrinti nenutrūkstamą prekių judėjimą. Tikiu, kad šis sandoris „Baltic transline“ grupei padės atrasti naujų galimybių ir dar labiau sustiprinti savo pozicijas rinkoje,“ – sako Vaidas Žagūnis,  „Citadele“ banko valdybos narys ir Verslo bankininkystės tarnybos vadovas Baltijos šalims.

Nuo 2000-ųjų metų veikianti „Baltic transline“ yra šiuolaikiškai valdoma tarptautinių krovinių gabenimo, ekspedijavimo įmonė, teikianti įvairias kompleksines logistikos paslaugas sausumos bei jūrų keliais. ES ir NVS šalyse veikia 9 grupės įmonės: „BTL Group“, „Baltic transline“, „Baltic transline transport“, „Baltic transline rental“, „Ferry bookings“, „Transline Europe“, „Transdepas“ ir 2020 metais įkurtos įmonės Lenkijoje „Baltic transline“ Sp.z o.o bei „Baltic transline“ GmbH Vokietijoje. 2019 m.  grupės pajamos augo 31 proc. ir pasiekė 147,5 mln. eurų apyvartą.

Įmonių grupėje dirba daugiau nei 1585 savo srities specialistų. UAB „Baltic transline“ modernūs biurai įkurti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Kėdainiuose.

Prikabintoje nuotraukoje Mindaugas Veselis, „Baltic transline“ generalinis direktorius, nuotraukos autorius Vladimiras Ivanovas („Verslo žinios“).

Parašykite komentarą