"Deloitte Lietuva" turi naują vadovę

Birželio 1 d. „Deloitte Lietuva“ pažymėjo „naują erą“ – savo darbą pradeda naujai paskirta Lietuvos regiono vadovė Kristine Jarve. Kristine yra „Deloitte” Baltijos šalių partnerė nuo 2015 m., „Deloitte“ Estijos regiono vadovė ir mokesčių partnerė nuo 2019 m. Prieš tai Kristine 10 metų dirbo kitoje profesines paslaugas teikiančioje įmonėje Latvijoje ir dar keturis metus Londone, užėmė pasaulinio lygio vaidmenį ir sukaupė ilgametę vadovavimo patirtį.

Kaip regiono vadovė Estijoje, Kristine sėkmingai įvedė naujoves ir technologijas į „Deloitte“ praktiką. Būtent dėl to „Deloitte“ Centrinės Europos inovacijų skyrius „Deloitte Next“ pasirinko Estiją kaip antrą technologinį ir į startuolius (angl. start-up) orientuotą centrą už būstinės Prahoje ribų. „Mes siekiame, kad „Deloitte Lietuva“ taip pat pakiltų į kitą lygį – technologinės pažangos, naujų inovatyvių produktų ir skaitmeninimo patirties atžvilgiu. Taigi, išrinkti Kristinę regiono vadove buvo labai logiškas sprendimas, nes dirbdama Estijos regiono vadove, ji parodė būtent tuos įgūdžius, kurių mums reikia. Be to, ji jau įrodė savo „nuotolinio vadovavimo įgūdžius“, sėkmingai valdydama „Deloitte“ Estijos biurą jame nebūdama fiziškai kasdien“, – sako Igoris Rodinas, „Deloitte” Baltijos šalių vadovaujantis partneris.

„Būdama nauja šalies vadove, daugiausiai dėmesio skirsiu lyderystės, komandinio darbo skatinimui tuo pačiu metu plėtojant verslą. To sieksime siūlydami novatoriškus ir integruotus paslaugų teikimo būdus, taip pat dar labiau stiprinsime „Deloitte Lietuva“ talentų gretas“, – mini Kristine. Ji teigia, kad „Deloitte Lietuva“ jau baigė restruktūrizavimą ir yra pasirengusi ne tik ekonominiam nuosmukiui, bet ir neišvengiamam atsigavimui po to. Įmonės restruktūrizavimo metu įvyko permainų partnerystės atžvilgiu – Gintautas Bartkus kovo mėnesį paliko „Deloitte“ teisės partnerio poziciją, o Simonas Rimašauskas buvo paaukštintas į partnerio pareigas praėjusių metų birželį, Linas Galvelė partnerio pareigas užima nuo 2015 m. Paskutiniame restruktūrizavimo etape, „Deloitte Lietuva“ žymiai padidino savo skyrių vadovų ir direktorių pajėgumus norėdami užtikrinti tvirtesnį ryšį tarp klientų ir specialistų bei leisti praktikai tapti lankstesnei.

Ankstesnis „Deloitte Lietuva“ šalies vadovas Saulius Bakas  pasitraukia iš įmonės nuo 2020 m. birželio 1 d.. Saulius „Deloitte Lietuva” vadovu dirbo nuo 2012 m. ir per savo 8-erius metus įmonėje jis žymiai padidino ne tik audito kokybę, bet ir bendrą „Deloitte“ prekės ženklo žinomumą rinkoje.

Parašykite komentarą