„PharmaNet“ keičia vardą į „Ancor“ ir planuoja verslo augimą

Personalo atrankos įmonė „PharmaNet“ nuo šiol vadinasi „Ancor“. Prisijungdama prie tarptautinės įdarbinimo ir konsultavimo įmonių grupės įmonė planuoja plėsti paslaugų spektrą bei žengti į naujas rinkas.

„Paskutinius metus Baltijos šalyse personalo sektorius smarkiai augo, didėja konkurencija. Reaguodami į tai norime stiprinti savo pozicijas. „Ancor“ jau trisdešimt metų veikia  tarptautinėse rinkose – prisijungimas prie šios milžiniškos įmonių grupės leis pasinaudoti jų patirtimi, efektyvinti verslo struktūrą ir veiklą. Turėsime daugiau profesionalių paslaugų, o tai, neabejoju, atneš didesnę naudą mūsų klientams“, – sako Aušra Bendikaitė, buvusi „PharmaNet“, o dabar – įmonės „Ancor Baltic“ vadovė Baltijos šalyse.

Didelį privalumą ji įžvelgia tame, kad  strateginis „Ancor“ partneris yra pasaulinė personalo srities lyderė – Nyderlandų kompanija „Randstad“, kuri veikia 39 šalyse. Tai reiškia dar daugiau profesionalios paramos „Ancor“ verslo plėtrai.

Pasak A. Bendikaitės, priklausymas tarptautinei kompanijai jau leido pajusti privalumus dėl COVID-19 pandemijos įvesto karantino metu. „Nors karantinas pristabdė veiklą, per šį laikotarpį neskelbėme prastovų, o darbuotojams išmokėjome premijas už pirmą ketvirtį“, – sako A. Bendikaitė. Anot jos, senbuviai komandos nariai ir toliau lieka dirbti kompanijoje, tačiau kolektyvą ketinama gausinti – priimti naujų darbuotojų visose trijose Baltijos šalyse.

Į „Ancor“ persivadinusi bendrovė „PharmaNet“ įkurta 2002 m. Estijoje, vėliau veiklą išplėtė Latvijoje, Lietuvoje ir Baltarusijoje.  Šiuo metu bendrovė teikia profesionalias personalo atrankos ir laikinojo įdarbinimo paslaugas farmacijos, prekybos, gamybos, nekilnojamojo turto, telekomunikacijų, susisiekimo, buhalterinių paslaugų ir kitų sričių įmonėms.

Įdarbinimo ir konsultavimo įmonių grupė „Ancor“ šiuo metu savo veiklą vykdo 9 šalyse: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Baltarusijoje, Kazachstane, Uzbekistane, Rusijoje, Ukrainoje ir Tailande.

Įmonių grupės konsoliduota apyvarta 2019 m. sudarė 280 mln. JAV dolerių.

Parašykite komentarą