Tiesioginė transliacija „Karantino pamoka: kaip išnyko internetiniai prekių katalogai“

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

„Versli Lietuva“ kviečia stebėti renginio „Karantino pamoka: kaip išnyko internetiniai prekių katalogai“ tiesioginę transliaciją!

Vieni verslai karantiną pasitiko pasiruošę – jau turėdami e. parduotuvę, kitiems reikėjo gerokai padirbėti, nes užsidarius fizinėms parduotuvėms ir turint tik internetinį prekių katalogą vystyti verslą tapo tikru iššūkiu.

Kaip pradėjus drastiškai kristi pardavimams pavyko informacinį tinklapį apie prekes paversti patogia ir inovatyvia e. parduotuve? Su kokiais pagrindiniais iššūkiais susiduria verslai keisdami internetinę svetainę į e.parduotuvę? Ar lengviau pradėti e. prekybą nuo nulio, ar internetinį prekių katalogą pakeisti į vartotojams patrauklią e. prekybos platformą? Ką reikia žinoti į e. parduotuvę diegiant apmokėjimo sistemą ir kaip užtikrinti apmokėjimų saugumą?

Šiomis ir kitomis naudingomis karantino pamokomis dalinsis prie pagalbos verslui iniciatyvos „Internete karantino nėra“ prisijungę verslai, mentoriai ir iniciatyvos partneriai. Stebėkite tiesioginę transliaciją birželio 23d., 10 val., „Versli Lietuva“ „Facebook“ paskyroje.

Pokalbyje dalyvaus:

  • Gintarė Laucė, „Urbanfood“ bendrasavininkė, rinkodaros vadovė;
  • Karolis Baleiša, „OlyBet.lt“ vadovas, internetinių projektų mentorius;
  • Modestas Juonys, „Luminor“ banko Lėšų valdymo departamento vadovas Baltijos šalims.

Pokalbį moderuos Inga Juozapavičienė, „Verslios Lietuvos“ verslumo departamento direktorė.

Kviečiame jums aktualius klausimus užduoti iš anksto el. p. j.mazeikiene@verslilietuva.lt arba komentaruose tiesioginės transliacijos metu.

„Versli Lietuva“ organizuoja keturių specialių tiesioginių transliacijų apie karantino metu išmoktas pamokas, įvairių verslų patirtis, ekspertų įžvalgas ciklą. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje.

Parašykite komentarą