„Akropoliuose“ nuo antradienio vėl pradeda veikti kino teatrai: žiūrovų laukia svarbus pokytis

Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ duris atveria tris mėnesius dėl karantino neveikę „Forum Cinemas“ kino teatrai. Vilniaus „Akropolyje“ kino teatras pradės dirbti antradienį, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ – trečiadienį. Pagal galiojančius reikalavimus šiuo metu 30 proc. vietų galintys užpildyti kino teatrai informuoja žiūrovus apie vieną svarbų pasikeitimą.

„Po trijų mėnesių pertraukos kino teatrai vėl atveria duris didžiausiuose Lietuvos prekybos ir pramogų centruose. Visiškai saugiai žiūrovai kino filmus vėl galės žiūrėti didžiuosiuose ekranuose. Įgyvendinant saugumo reikalavimus bus galima parduoti bilietus į trečdalį vietų ir tikimės, kad jas pavyks užpildyti“, – sako „Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis.

„Forum Cinemas“ repertuare – lietuviška premjera „Nova Lithuania“, filmai „Kaponė“, „Ežiukas Sonic“, „Žanas Polis Gotjė. Sapnas, vizija, šou“, „Viešbutis Belgradas“, „Meile tikiu“.

Kino filmus žiūrovai galės žiūrėti be apsauginių veido kaukių, jiems sėdėjimo vieta bus priskiriama išlaikant 2 metrų atstumą. „Forum Cinemas“ tarp kino seansų darys ilgesnes pertraukas, periodiškai dezinfekuos ir valys erdves, užkandžius parduos saugiose pakuotėse.

Taip pat ir žiūrovai skatinami elgtis saugiai: neatvykti, jei nesveikuoja, dažniau dezinfekuoti rankas specialiose stotelėse, laikytis saugaus atstumo laukiant eilėje, užkandžių zonose ar prie kino salių, bilietus įsigyti internetu arba naudojantis bekontaktėmis mokėjimo priemonėmis.

„Norėčiau perspėti tuos žiūrovus, kurie buvo įpratę į kino salę ateiti gerokai pavėlavę ir vis tiek suspėdavo į kino seanso pradžią. Šiuo metu prieš filmą rodomi reklamos blokai yra labai sutrumpėję. Net jei bus likę bilietų, atvykę vėliau rizikuojate nepamatyti filmo pradžios. Mes rekomenduojame atvykti iki kino seanso likus apie 20 minučių, ypač jei neturite bilietų ar planuojate įsigyti užkandžių, kad tikrai filmą pamatytumėte nuo pradžių“, – pataria D. Beržinis.

Pasak „Akropolis Group“ komunikacijos departamento vadovo Dominyko Mertino, kartu su kino teatrų atsidarymu prekybos ir pramogų centrai savo lankytojams jau teikia visą spektrą įprastų paslaugų: veikia parduotuvės, paslaugų teikimo vietos, kavinės bei restoranai, ledo arenos.

„Pramogos ir kinas – tai neatsiejama „Akropolių“ dalis, labai džiugu, kad kino centrai „Forum Cinemas“ „Akropoliuose“ vėl laukia žiūrovų. Mūsų lankytojams linkime maloniai praleisti laiką ir puikių įspūdžiu kine“, – sako D. Mertinas.

Apie „Akropolis Group“:

Baltijos šalyse pirmaujanti prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovė „Akropolis Group“ valdo prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose, Latvijoje – „Akropole“ Rygoje.

Parašykite komentarą