Prezidentė pasveikino VU TSPMI absolventus

Ketvirtadienis, birželio 25 d. (Vilnius). Prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvavo Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (VU TSPMI) bakalauro ir magistro programų diplomų įteikimo iškilmingoje ceremonijoje. 

Prezidentė, gegužės pradžioje išrinkta instituto Globėjų tarybos pirmininke, pasveikino absolventus, sudėtingomis karantino sąlygomis užbaigusius ir apsigynusius diplominius darbus.

„Jūs ateinate su labai plačiu žinių diapazonu. Bet tai – tik pirmas žingsnis, visą gyvenimą reikės mokytis ir pritaikyti tas žinias. Linkiu kuo daugiau siekti, toliau mokytis, bet netapti diplomų kolekcininkais. Išdrįskite, nebijokite pradėti drąsiai gyventi, nebijokite ginti savo nuomonės, daryti klaidas ir niekada neturėkite tikslo siekti postų. Netapkite beveidžiais diplomatais ar valstybės tarnautojais. Nesvarbu, ką darysite, turite mokėti daryti gerai. Tik taip galėsite tobulėti“, – sakė Prezidentė.

Taip pat Prezidentė absolventams linkėjo atsakomybės jausmo – kad jiems būtų ne vis vien, kokia Lietuva bus ateityje. Kad ir kur dirbtų, gyventų, kad Lietuva visada būtų širdyje, ir tai suteiktų prasmę kiekvienai dienai. 

Šiandien diplomai įteikti 109 bakalauro studijų programos ir 29 magistro studijų programų studentams.  

Parašykite komentarą