Krepšinio fanams – atributika internete

Vilniaus „Ryto“ spalvos ir atributika nuo šiol bus pasiekiami dar paprasčiau visiems sostinės krepšinio fanams. „Ryto“ klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su didžiausia internetine prekybos platforma Baltijos šalyse „Pigu.lt“ ir jau pradėjo prekiauti prekybos centre internete.

 „Nėra abejonių, kad lietuviai yra tikri krepšinio fanai. Iki šiol prieš kiekvienas rimtesnes varžybas ar sporto šventes pastebėdavome pardavimų kreivės šuolį apie 40 procentų. Tautine vėliava ar trimis spalvomis margintos atributikos asortimentas yra pildomas kasmet, o paklausa tik auga. Džiaugiamės, kad dabar galėsime pasiūlyti ir išskirtinio asortimento būtent „Ryto“ komandos sirgaliams“, – sako Ernestas Kačerauskas, „Pigu.lt“ rinkodaros vadovas.

 Karantino metu išaugus internetinės prekybos pardavimams, „Ryto“ klubas nusprendė plėsti savo pajėgumus internete.

 „Ištyrę kitas platformas (arba „Marketplace“ platformas) pasirinkome bendradarbiavimą su šios rinkos lyderiais „Pigu.lt“ dėl jų klientų srautų, geografijos, rinkodaros kanalų bei infrastruktūros. Karantino metu išaugo ne tik pardavimai, tačiau ir naujų klientų skaičius. Pamatėme, kad mūsų klubo atributiką užsisakinėja ne vien vilniečiai, tačiau ir kitų Lietuvos miestų gyventojai bei užsieniečiai. Todėl manome daugiau jų pasiekti per „Pigu.lt“ prekybos centrą internete. Tikime, jog šis bendradarbiavimas užtikrins greitesnį ir patogesnį fanų apsipirkimą“, – teigia „Ryto“ rinkodaros vadovė Loreta Stakauskaitė.

 Lietuvos krepšinio lygos sezonas turėtų startuoti antroje rugsėjo pusėje, tad jam pasiruošti sirgaliai gali jau iš anksto. Liepos mėnesį Palangoje taip pat vyks „3×3“ turnyras, kuriame dalyvaus ir „Ryto“ komanda, tad fanai „Pigu.lt“ gali rinktis iš daugiau nei 60 „Ryto“ atributikos prekių – nuo raktų pakabukų iki populiarių marškinėlių, bliuzonų ar sėdmaišių. Užsakytas prekes pirkėjas galės gauti į savo namus arba atsiimti jam patogiu būdu – paštomatuose, „Pigu.lt“ terminaluose ar prekių atsiėmimo punktuose. Atidarymo proga visi perkantys iki liepos 1 d. dovanų gaus po klubo suvenyrą.

Parašykite komentarą