„SOS vaikų kaimai“ paminėjo gimtadienį bei davė startą socialinėms akcijoms

Trečiadienio popietę Vilniaus „SOS Vaikų kaimų“ vaikai bei svečiai praleido itin linksmai: minėjo organizacijos gimtadienį. Renginį, vaišes bei pramogas gimtadienio proga vaikams dovanojo lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“. Taip pat nuo šio trečiadienio  „Maxima“ pradėjo prekiauti menininkės Nomedos Marčėnaitės kurtomis iliustracijomis puoštais pirkinių maišeliais, kuriuos įsigiję parduotuvės lankytojai parems „SOS Vaikų kaimų“ vaikus.

Nuotaikingai nusiteikę vaikai kartu su „Maximos“ atstovais mokėsi robotikos, pūtė muilo burbulus, fotografavosi bei vaišinosi sveikais skanėstais. Šis renginys taip pat davė startą kelioms „SOS vaikų kaimų“ socialinėms akcijoms „Maximos“ parduotuvėse.

„Ne visi vaikai gali džiaugtis vaikyste be rūpesčių. Todėl nuoširdžiai didžiuojamės galėdami būti „SOS vaikų kaimų“ ilgamečiais partneriais ir bendromis jėgomis padėti tiems, kam to labiausiai reikia. Su šia organizacija turime daug bendrų renginių, socialinių akcijų bei projektų ir esame dėkingi savo pirkėjams, kurie prisideda prie šių darbų” – sako „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Jau trečius metus iš eilės „SOS vaikų kaimai“ siūlo pirkėjams įsigyti Lietuvoje surinkto ir perdirbto plastiko maišelius, papuoštus ypatingu puikiai pažįstamos menininkės Nomedos Marčėnaitės piešiniu. Šiemet šiuos maišelius papildė ir popieriniai.

„SOS vaikų kaimai“ prisiima atsakomybę rūpintis tais vaikais, kurie negali augti socialiai tvirtose šeimose. Mes įsitikinę, kad laimingos, sveikos visuomenės pagrindas pirmiausia yra tvirta šeima. Inicijuodami socialines akcijas stengiamės pakviesti ne tik prisidėti prie mūsų veiklos ir paaukoti, bet ir šviesti Lietuvos visuomenę apie šeimą, jos vertybes ir galimybes dalintis meile“, – teigia „SOS vaikų kaimų“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Indrė Čepulytė.

Visa gauta parama, surinkta iš šių maišelių pardavimo, bus skirta investicijai į mūsų globojamų vaikų mokslus. Siekiame, kad kiekvienas vaikas gautų tinkamą išsilavinimą, o tam yra reikalingos ne tik mokslui skirtos priemonės, bet ir specialistai: pedagogai, logopedai, psichologai ir psichoterapeutai. Džiaugiamės, kad per 30 metų užauginome dvi jaunuolių kartas ir netgi du Lietuvos čempionus.“

Pernai pirkinių maišeliai padėjo „SOS vaikų kaimams“ surinkti virš 25 tūkst. eurų. Šios lėšos skiriamos vaikų ugdymui, užklasinei veiklai, terapiniams ir kitiems užsiėmimams apmokėti.  Iš viso 2019 m. „SOS vaikų kaimui“ „Maxima“ padėjo surinkti 40 tūkst. eurų.

Apie bendrovę „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Parašykite komentarą