Tiesioginė transliacija „Karantino pamoka: ką daryti, kad kalėdinė prekyba nesibaigtų“

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

„Versli Lietuva“ kviečia stebėti renginio „Karantino pamoka: ką daryti, kad kalėdinė prekyba nesibaigtų“  tiesioginę transliaciją!

Nors karantinas Lietuvos verslui sukėlė nemažai rimtų iššūkių, kai kurie džiaugiasi gerokai šoktelėjusiais e.pardavimais, pasiekusiais ar net viršijusiais kalėdinio laikotarpio bumą.

Kokia turi būti e. parduotuvė, kad joje apsilankę klientai norėtų apsipirkti ir sugrįžtų dar kartą? Kaip vystyti verslą, kad per karantiną iki kalėdinio lygio išaugę pardavimai nenukristų ir tęstųsi visus metus? Su kokiais iššūkiais susiduria verslai netikėtai šoktelėjus e. pardavimams ir kaip reikėtų pasiruošti iš anksto, kad būtų išvengtą klaidų? Kodėl didelę reikšmę verslo sėkmei turi ne tik parduodami produktai, bet ir patogus apsipirkimas bei patikimas, greitas prekių pristatymas?

Šiomis ir kitomis naudingomis karantino pamokomis dalinsis prie pagalbos verslui iniciatyvos „Internete karantino nėra“ prisijungę verslai, mentoriai ir iniciatyvos partneriai. Stebėkite tiesioginę transliaciją liepos 2d., „Versli Lietuva“ „Facebook“ paskyroje.

Pokalbyje dalyvaus:

  • Indrė Mikeškaitė, „Mur Mur apranga“ įkūrėja;
  • Gintarė Tarvydavičienė, „Perse.lt“ direktorė;
  • Laura Užpalytė, DPD Smulkaus ir vidutinio verslo klientų projektų vadovė.

Pokalbį moderuos Inga Juozapavičienė, „Verslios Lietuvos“ verslumo departamento direktorė.

Kviečiame jums aktualius klausimus užduoti iš anksto el. p. j.mazeikiene@verslilietuva.lt arba komentaruose tiesioginės transliacijos metu.

„Versli Lietuva“ organizuoja keturių specialių tiesioginių transliacijų apie karantino metu išmoktas pamokas, įvairių verslų patirtis, ekspertų įžvalgas ciklą. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje.

Parašykite komentarą