„Ceevo“ užpildė tarptautinių mokėjimų spragą Europoje

Naujas „Ceevo“ produktas suteikia Europos prekybininkams galimybę lengvai naudotis paprastais mokėjimų sprendimais ir pasauline bendrovės patirtimi prekiaujant užsienyje

VALETA, MALTA – Media OutReach – Liepos 2 d. – „Ceevo“ šiandien paskelbė apie savo automatizuoto prisijungimo mokėjimų sąsajos sprendimą visai Europai, vietos prekybininkams siūlantį greitą ir paprastą savaiminio diegimo („plug and play“) mokėjimų sprendimą. Sužinokite, kaip galime jums padėti išnaudoti augančias tarpvalstybinės elektroninės prekybos galimybes svetainėje  www.ceevo.com.

Pasitelkdama bendrovės tarptautinį mastą ir finansinę bei technologinę patirtį, „Ceevo“ susitvarko su visais sudėtingais tarptautinių mokėjimų aspektais, įskaitant saugumą, reglamentavimą ir daugybę mokėjimų galimybių, kad prekybininkai galėtų sutelkti dėmesį į savo verslo augimą.

Tarpvalstybinės elektroninės prekybos mokėjimo iššūkiai Rytų Europoje

Nors Rytų Europa yra viena sparčiausiai augančių elektroninės prekybos rinkų žemyne, kuri kasmet stabiliai  auga 10,3 proc., regiono prekybininkai vis dar nėrapakankamai aptarnaujami: daugelis tarptautinių paslaugų teikėjų dar aktyviai neatkreipė dėmesio į regioną, o vidaus rinkos dalyviai nesugeba pateikti tinkamų sprendimų ir paslaugų tarptautinių ambicijų turinčioms įmonėms.

 

„Ceevo“ sprendimai yra pritaikyti konkretiems prekybininkų, norinčių apdoroti klientų ES (Europos Sąjungos) ir tarptautinėse rinkose mokėjimus internetu, poreikiams tenkinti. Nors „Ceevo“ sprendimas yra prieinamas visiems Europos prekybininkams, „Ceevo“ mano, kad Rytų Europos prekybininkai yra ypač nepakankamai aptarnaujami ir kad jos sprendimas užpildys mokėjimų spragas tiems prekybininkams, kurie nori plėstis už savo rinkų ribų.

Neseniai Rytų Europoje atlikta smulkių internetinių prekybininkų „Ceevo“ apklausa atskleidė, kad dvi pagrindinės smulkių internetinių prekybininkų mokėjimų problemos yra saugumas (42 proc.) ir pinigų srautų valdymas (21 proc.), o nepriimtini mokėjimo metodai (30 proc.) minimi kaip dažniausia problema, su kuria susiduriama atsiskaitant.

Be to, 32,5 proc. respondentų teigė, kad didžioji jų pardavimų dalis buvo įgyvendinama per kelis kanalus ir tokiose prekyvietėse kaip „Amazon“ ir „eBay“. Trys pagrindiniai šių įmonių rūpesčiai, susiję su tarptautiniais mokėjimais, yra valiuta ir mokėjimo procesai bei prisitaikymas prie realaus laiko valiutų kursų (25 proc.), pagalba klientams ir jų aptarnavimas  (24,17 proc.) bei suderinti mokėjimai iš kitų šalių (23 proc.). Respondentai taip pat paminėjo skaitmeninių mokėjimų integraciją ir iššūkius, kaip neatsilikti nuo greitai besikeičiančių vartojimo tendencijų, bei sudėtingus ES teisės aktus kaip kliūtis ieškoti augimo galimybių už savo vidaus rinkų ribų. „Ceevo“ automatizuoto prisijungimo ir mokėjimų sąsajos sprendimas apima naujausias technologijas, skirtas išspręsti šias problemas, ir prekybininkams suteikiamas sklandus sprendimas , leidžiantis dalyvauti skaitmeninėje ekonomikoje.

„Ceevo“ grupės generalinis direktorius Philipas Meyeris teigė: „Daug smulkių internetinių prekybininkų neišvengiamai praleidžia galimybę parduoti savo prekes ir paslaugas tarptautiniu mastu, taigi, nesugeba išplėsti savo verslo, jei negali priimti mokėjimų iš  potencialių klientų. Smulkiosios įmonės susiduria su tokia realybe, kad joms reikia jaudintis dėl mokėjimo technologijų, nors jos turėtų sutelkti dėmesį į savo verslo valdymą – tai, mūsų manymu, buvo labai svarbu išspręsti pasiūlant  patogų sprendimą, kuris veiktų vietos kalbomis ir kurį būtų galima sparčiai integruoti.“

„Ceevo“ suteikia įmonėms galimybę priimti praktiškai bet kokio tipo mokėjimus iš bet kurios vietos

„Ceevo“ pritaikė savo mokėjimų sprendimus, kad tiesiogiai spręstų iššūkius, su kuriais susiduria tokie verslai. Siūlomas greitas ir automatizuotas prisijungimas be papildomų atitikties išlaidų, savitarnos sistema, kurioje yra viešoji dokumentacija, ir klientų aptarnavimo  skyrius, kuris prekybininkams padės išspręsti mokėjimo problemas. „Ceevo“ taip pat turi intuityvius valdymo skydelius, leidžiančius paprasčiau valdyti daugiakanališkumą, kad jūsų verslas veiktų kuo greičiau.

Philipas Meyeris sakė: „Ceevo“ mokėjimais mes norime įgalinti prekybininkus prekiauti visiems savo potencialiems klientams ES rinkose ir už jos ribų. Mes norime palaikyti smulkias įmones ir suteikti joms galimybę naudojantis mūsų paslaugomis sutelkti dėmesį į svarbius dalykus, o ne į painų mokėjimų pasaulį. Mūsų sprendimai padės klientams lengviau priimti mokėjimus iš bet ko, bet kuria valiuta ir iš bet kurios pasaulio vietos, be teisinių ar techninių žinių. Tikimės bendradarbiauti su daugiau rūšių prekybininkų nei bet kada anksčiau ir palaikyti kitą verslo bangą, skatinančią augimą Europoje ir likusiame pasaulyje.“

„Ceevo“ yra naujas produktas, kurį išleido „Ceevo“ grupė – anksčiau žinoma kaip „Net1“ „International Payments Group”, kurią sudaro „Transact24“ ir „MasterPayment“. „Ceevo“ grupė yra pirmaujanti tarptautinių mokėjimo paslaugų teikėja, siūlanti mokėjimų apdorojimo, kreditinių ir debetinių kortelių įsigijimo, operacijų saugumo ir reglamentavimo atitikties paslaugas. Ji yra NASDAQ kotiruojamo tarptautinių finansinių technologijų sprendimų teikėjo, „Net1 UEPS Technologies Inc“ (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1), dukterinė įmonė.

Apie „Ceevo”

„Ceevo“ grupė specializuojasi tarptautinių mokėjimo paslaugų sprendimų, suteikiančių įmonėms galimybę priimti beveik bet kokio tipo mokėjimus iš bet kurios pasaulio vietos, srityje.

„Ceevo“ grupę sudaro šie subjektai (kurie visi priklauso „Ceevo“ prekės ženklui): „Ceevo Financial Services (Malta) Limited“; „Ceevo Blockchain Ventures Limited“; „Transact24 Limited“; „Transact24 (UK) Limited“; „Transact24 LLC“; ir „Masterpayment GmbH“ bei jos dukterinės įmonės („Summit Payment Services AG“ ir „Masterpayment Limited“). „Ceevo Financial Services (Malta) Limited“ (registracijos numeris: C36102) yra licencijuota ir reguliuojama Maltos finansinių paslaugų tarnybos (MFSA), o „Transact24 (UK) Limited“ yra licencijuota ir reguliuojama Jungtinės Karalystės finansinio elgesio tarnybos (FCA) (registro numeris: 900538). „Ceevo“ remia jos motininės bendrovės „Net1 UEPS Technologies Inc.“ (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1) turima patirtis ir technologijos. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite www.ceevo.com.

Norėdami gauti daugiau informacijos susisiekite su “Hoffman Agency” (acc)

Alessandra Tinio 

Natasha Arora

E: atinio@hoffman.com 

E: narora@hoffman.com

Parašykite komentarą