„Iki“ ragina vasarą leisti Lietuvoje – kasdien dovanos atostogas

 

Pasibaigus karantinui ir įsibėgėjus vasarai vis daugiau laiko praleidžiame gamtoje, o viena populiariausių atostogų kryptčių šiemet – Lietuva. Prekybos tinklas „Iki“ kviečia keliauti savame krašte, susipažinti su dar neatrastomis ar pamirštomis vietomis ir prisiminti nostalgišką vasarą, kai atostogaudavome Lietuvoje.

Tradicinė nuotrauka ant Palangos tilto, sveikatos stiprinimas Birštone ir keletas dienų iškiliame Pakruojo dvare

Ar pamenate ilgus pasivaiksčiojimus pajūriu, kuriuos būtinai vainikuodavo tradicinė nuotrauka ant Palangos tilto? Šiandien, kai po trijų mėnesių namuose, trokštame kuo daugiau laiko praleisti lauke, prekybos tinklas „Iki“ kviečia prisiminti nostalgiškas vasaros akimirkas ir dalyvauti loterijoje „Iki Vasaros Loto“, kurios pagrindiniai prizai – poilsis Lietuvoje.

„Metų pradžioje niekas nebūtų galėjęs nuspėti, kad viena populiariausių krypčių vasaros atostogoms bus Lietuva, todėl lojalumo kortelių „Iki Premija“ ir „Iki Premija Senjorams“ turėtojams norime padovanoti gražų, turiningą ir prasmingą laiką. Ši vasara – puiki proga prisiminti, kiek nuostabių dalykų turime savame krašte“, – sako Andrej Pometko, prekybos tinklo „Iki“ rinkodaros vadovas.

Šiuo metu „Iki“ parduotuvėse vykstančioje loterijoje gali dalyvauti visi lojalumo kortelių „Iki Premija“ ir „Iki Premija Senjorams“ turėtojai. Iki liepos 26 d. prekybos tinkle apsipirkus bent už 15 eurų, ant pirkinio kvito bus pateiktas žaidimo numeris, kurį tereikės užregistruoti interneto svetainėje www.iki.lt ir iš karto sužinoti, ar laimėjote vieną iš prizų

Siūlydamas prisiminti svajingas atostogas Lietuvoje, prekybos tinklas „Iki“ loterijos laimėtojus apdovanos keturiais savaitės trukmės poilsio kelialapiais į Palangą, keturiais į Birštono kurortą ir keturiais į nuostabų Pakruojo dvarą. Visi kelialapiai yra skirti dviems asmenims.

Pasiplaukiojimas baidarėmis ar irklente, pramogos nuotykių parke „Uno Parks“

Ko gero, nei vienas lietuvis neįsivaizduoja vasaros be aktyvaus laisvalaikio, ežerų, upių, kasmetinio žygio baidarėmis ar kitų vandens pramogų. Tai puiki pramoga atidžiau pažinti savo kraštą, atsipalaiduoti ir tam nereikia skirti visos savaitės – užtenka savaitgalio ar vos vienos dienos. 

Ilsėtis Lietuvoje kviečiantis prekybos tinklas „Iki“ loterijos laimėtojus taip pat apdovanos aktyviomis pramogomis – 28 pasiplaukiojimais baidarėmis, irklentėmis ir ekstremaliu laipiojimu medžiais nuotykių parke „Uno Parks“. Kiekvienas prizas yra skirtas dviems asmenims. 

„Ši akcija prekybos tinklo lojaliems pirkėjams leis džiaugtis atostogomis ir pramogomis Lietuvoje, o laimėta ledų porcija atgaivins karštą vasaros dieną. Žaidimo „Vasaros Loto“ prizai tik dar kartą primena, kad lojalumo kortelę turėti verta, o jos naudas pirkėjai gali pajausti apsipirkdami „Iki“ parduotuvėse“, – sako Andrej Pometko, prekybos tinklo „Iki“ rinkodaros vadovas.

Parašykite komentarą