Atgimė J. Lelevelio gimnazijos stadionas – jau 3-iasis sostinėje šią vasarą

Tęsiantis sensacingam mokyklų aikštynų renovacijos bumui, oficialiai atsidaro renovuotas Vilniaus Joachimo Lelevelio inžinerijos gimnazijos stadionas. Mokyklos aikštynas atnaujintas iš esmės, o aktyvūs gyventojai gali pradėti jame sportuoti kad ir dabar, nelaukdami naujų mokslo metų.

Bėgikai gali lenktyniauti naujai dengtais takais, futbolininkams taip pat sudarytos sąlygos varžytis kokybiškame aikštyne, o krepšininkai kviečiami jėgas mėginti Vilniaus „Ryto“ atributika papuoštose krepšinio aikštelėse. Atnaujinta ne tik sporto komplekso danga, bet ir lankai, vartai, visas sportinis inventorius, įrengtas modernus apšvietimas.

Vilniaus Joachimo Lelevelio inžinerijos gimnazijos stadionas – jau trečias šią vasarą atidaromas renovuotas mokyklos aikštynas. Kitą savaitę estafetę perima Taikos progimnazija, o iki metų pabaigos turėtų būti atidaryti visi rekonstruoti numatyti stadionai.

„Nors už lango vasara, intensyviai užsiimame projektų įgyvendinimu. Siekiame, kad kiekvienas aikštynas taptų rajono ir mokyklos bendruomenių sveikatingumo ir sporto centru. Tokių jų šiemet esame numatę net 13 ir matome, kad iki metų galo tikrai spėsime įgyvendinti vieną ambicingiausių tokio tipo projektų nuo Nepriklausomybės atkūrimo“, – sakė Vilniaus Joachimo Lelevelio inžinerijos gimnazijos pasveikinti atvykęs Vilniaus vicemeras Valdas Benkunskas.

Vieno aikštyno renovacijai savivaldybė vidutiniškai investuoja nuo 300 iki 400 tūkstančių eurų. Tikimasi, kad renovuota ir tvarkinga infrastruktūra padės rengti kokybiškesnes fizinio lavinimo treniruotes ne tik progimnazijos mokiniams bei sportinių būrelių auklėtiniams – žaisti futbolą, krepšinį ar tiesiog bėgioti stadiono takeliais galės ir vietos gyventojai.

Parašykite komentarą