Šiaulių bankas plečia momentinių mokėjimų galimybes

Šiaulių banko klientai gali atlikti momentinius mokėjimus eurais į kitus bankus, kurie yra prisijungę prie momentinių mokėjimų sistemos. Lėšos į gavėjo sąskaitą pervedamos nedelsiant visą parą, įskaitant savaitgalius bei švenčių dienas.

„Nuo šiol mūsų banko klientai gali naudotis visomis momentinių mokėjimų galimybėmis – ne tik akimirksniu gauti pinigus, bet ir pervesti juos į kitame banke esančią sąskaitą. Tikiu, kad akivaizdūs momentinių mokėjimų privalumai paskatins gyventojus dar labiau naudotis elektroniniais atsiskaitymais“, – teigė Šiaulių banko kasdienės bankininkystės departamento direktorius Andrius Kamarauskas.

Momentinio mokėjimo nurodymą klientai gali pateikti naudojantis interneto banku. Prisijungus prie savo interneto banko paskyros „Mokėjimai“ meniu punkte pasirenkamas „Naujas mokėjimas“ ir užpildžius gavėjo sąskaitos duomenis „Mokėjimo prioritetas“ lauke pasirenkamas „Momentinis“.

Jei momentinio mokėjimo suma viršys 100 tūkst. eurų, lėšos bus pervedamos teikiant kredito pervedimo SEPA paslaugą. Lėšos bus pervedamos pagal kredito pervedimą SEPA ir tais atvejais, kai gavėjo bankas nesudaro galimybės savo klientams gauti momentinio mokėjimo nurodymų.

Momentiniai mokėjimai klientams kainuos tiek pat, kiek ir įprasti kredito pervedimai SEPA. Vykdomi ir gaunami momentiniai mokėjimai įtraukti į paslaugų planų mėnesinį mokestį, todėl klientams už tai papildomai mokėti nereikės. 

Apie Šiaulių banką

1992 m. įsteigtas Šiaulių bankas – didžiausias lietuviško kapitalo bankas, stabiliai ir nuosekliai augantis finansinis partneris, ypatingą dėmesį skiriantis verslo finansavimo ir vartojimo finansavimo sprendimams. Šiaulių bankas klientus aptarnauja 59-iuose klientų aptarnavimo padaliniuose 37-iuose Lietuvos miestuose. Banko akcijos įtrauktos į NASDAQ biržos Baltijos Oficialųjį prekybos sąrašą. Pagal 2018 m. ir 2019 m. „DIVE Lietuva“ slapto pirkėjo tyrimo rezultatus, Šiaulių bankas yra pirmas Lietuvoje pagal klientų aptarnavimo kokybę.

Parašykite komentarą