Viešoji konsultacija dėl prekybos naftos produktais ir SND leidimų patikslinimo

Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT), atsižvelgdama į Energetikos įstatymo pakeitimus, susijusius su įpareigojimu ūkio subjektams patikslinti prekybos naftos produktais  leidimus, parengė ir teikia viešajai konsultacijai Deklaracijos formos leidime numatytai veiklai vykdyti ir Prašymo formos pakeisti leidimą PROJEKTUS – pastabas ir pasiūlymus teikite iki rugpjūčio 4 d. (imtinai).

Ūkio subjektai, kuriems leidimai verstis didmenine ir (ar) mažmenine prekyba suskystintomis naftos dujomis bei nefasuotais naftos produktais išduoti iki 2019 m. liepos 2 d., turi būti patikslinti VERT nustatyta tvarka ne vėliau kaip iki 2021 m. sausio 2 d.

Siekiant nustatyti bendrus ir aiškius reikalavimus, VERT parengė Deklaracijos formos leidime numatytai veiklai vykdyti ir Prašymo formos pakeisti leidimą projektus, kurie turi būti pateikti VERT ne vėliau kaip iki 2020 m. lapkričio 1 d.

⁎⁎⁎⁎

Pastabas ir pasiūlymus teikite paštu Verkių g. 25C-1, Vilnius, LT-08223, faksu (8 5) 213 5270, el. p. info@vert.lt  arba per LR Seimo teisės aktų projektų informacinę sistemą.

Parašykite komentarą