Paskelbta atranka į steigiamos valstybės įmonės Lietuvos automobilių kelių direkcijos nepriklausomų valdybos narių pareigas

Susisiekimo ministerija paskelbė kandidatų į naujai steigiamos valstybės įmonės Lietuvos automobilių kelių direkcijos nepriklausomus valdybos narius atranką. 

Lietuvos automobilių kelių direkcijos kolegialus valdymo organas – valdyba susideda iš 5 narių, trys iš jų yra nepriklausomi. Valdyba skiriama ketverių metų kadencijai. 

Svarbiausi reikalavimai valstybės įmonės Lietuvos automobilių kelių direkcijos nepriklausomiems valdybos nariams: turėti aukštąjį universitetinį  ar jam prilygstantį išsilavinimą, būti nepriekaištingos reputacijos, neturėti asmeninių sąsajų, dėl kurių galėtų kilti interesų konfliktas, su kitais juridiniais asmenimis, mokėti anglų kalbą (ne mažesniu kaip B2 lygiu), turėti kompetencijų bent vienoje iš šių sričių: strateginio planavimo ir valdymo, finansų, kelių infrastruktūros projektų ir plėtros.  

Kandidatai dokumentus gali pateikti iki 2020 m. rugpjūčio 11 d. Skelbimai dėl vykdomos atrankos paskelbti šiais adresais: http://sumin.lrv.lt/lt/administracine-informacija/skelbimai-1; https://vkc.sipa.lt/kolegialus-organai/#nariu-atrankos;

https://www.cvbankas.lt/nepriklausomu-valdybos-nariu-atranka-vilniuje/1-6743469

Susisiekimo ministerija primena, jog Lietuvos automobilių kelių direkcija nuo rugsėjo 1 d. bus pertvarkoma į strateginę  šalies įmonę, kuri valdys valstybinės reikšmės kelius, vykdys įvairius svarbius projektus.

Parašykite komentarą