„Ignitis“ savitarnos sistemos vartotojų skaičius kas savaitę ūgteli pusantro tūkstančio

Apie pusantro tūkstančio. Tiek naujų vartotojų kiekvieną savaitę vidutiniškai susikuria savo paskyras sumanių energetikos sprendimų bendrovės „Ignitis“  savitarnos platformoje e.ignitis.lt. Anot įmonės atstovų, už namų ūkio paslaugas platformoje gyventojai ypač aktyviai atsiskaitinėja paskutinėmis mėnesių dienomis – tuomet dienos lankytojų skaičius šokteli ir iki 40 tūkstančių.

Perkopė pusę milijono

„Lūžio tašku, kuomet e.ignitis.lt savitarnos svetainės vartotojų skaičius išaugo ypač smarkiai, net trečdaliu, per itin trumpą laiką, tapo kovo viduryje šalyje paskelbtas karantinas. Šiandien bendras savitarnos vartotojų skaičius jau pasiekęs 584 tūkstančius, o kiekvieną savaitę prie jo prisideda dar apie 1500 naujų vartotojų. Tai – džiuginantys rodikliai, rodantys, jog klientai vertina pasiūlytą galimybę paprastai, greitai ir be jokių pastangų atsiskaityti už elektrą, dujas ir kitas komunalines paslaugas“, – teigia sumanių energetikos sprendimų bendrovės „Ignitis“ Privačių klientų tarnybos vadovas Andrius Kavaliauskas.

Skaičiuojama, kad kiekvieną savaitę e.ignitis.lt platforma vidutiniškai pasinaudoja net apie 80 tūkstančių klientų.  Iš viso „Ignitis“ savitarnos platformoje šiuo metu galima apmokėti daugiau nei 250-ies tiekėjų sąskaitas.

„Žmonės savo sąskaitas internete apmoka vis dažniau, o ypač džiugina auganti savitarna besinaudojančių vyresnio amžiaus klientų dalis. Be to, nuolat stebime ir vartotojų pasitenkinimo rodiklį savo sistemoje, matome, kad jis yra gana aukštas. Internetinio atsiskaitymo platforma taip pat yra nuolat atnaujinama, kad patenkintų visus vartotojų lūkesčius“, – priduria A.Kavaliauskas.

Tie klientai, kurie iki šių metų gruodžio 10 d. pasirinks „Ignitis“ kaip nepriklausomą elektros tiekėją, e.ignitis.lt sistemoje ir toliau galės atsiskaityti už šios bendrovės tiekiamą elektrą bei paprastai susimokėti už norimas namų ūkio paslaugas.

Sutarčių – kiek pageidauja klientas

„Ignitis“ primena, kad į vieną savitarnos sistemos paskyrą galima įtraukti neribotą kiekį sutarčių. Pavyzdžiui: elektros, dujų, interneto, vandens, šiukšlių išvežimo, šildymo ir t.t.

Norint, kad visos sąskaitos e.ignitis.lt sistemoje būtų vienoje vietoje ir apmokamos vienu kartu, savitarnos pradiniame puslapyje reikia paspausti mygtuką „Pridėti naują paslaugą“. Tuomet ekrane atsiranda langas, kuriame reikia pasirinkti paslaugos tiekėją, kurio sutartį norima įtraukti. Pavyzdžiui, norint įtraukti „Ignitis“ dujų sutartį, iš siūlomo sąrašo reikia pasirinkti būtent šią paslaugą, nurodyti kliento kodą, kurį galima rasti savo sutartyje arba sąskaitoje, ir sutarties savininko vardą. To užtenka, kad dujų sutartis būtų įtraukta.

e.ignitis.lt sistemoje vartotojai gali ne tik atsiskaityti už norimas paslaugas, bet ir pasirinkti norimą tarifo už suvartotą elektros energiją planą.

Sutarties tarifo planą kiekvienas „Ignitis“ savitarnos sistemos klientas mato virš nurodytų rodmenų. Jį galima pakeisti, o sistema leidžia paskaičiuoti, kas, individualiu atveju, klientui labiausiai apsimoka. Pagal suvartojamą energijos kiekį, klientas gauna rekomendaciją, kokį planą rinktis: vienos laiko zonos ar dviejų. Norint užtvirtinti savo pasirinkimą, tereikia spausti šalia plano esantį mygtuką „Pasirinkti“ ir tęsti tolimesnes instrukcijas.

Parašykite komentarą