Vilniaus šilumos tinklai pradeda naują komunikacijos etapą

Nuo šiandien prie Sostinės savivaldybės valdomos įmonės Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) jungiasi komunikacijos profesionalė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė. Daugiau nei dvidešimties metų patirtį turinčiai naujajai įmonės komunikacijos vadovei patikėta ne tik valdyti įmonės komunikaciją, bet ir vadovauti įmonės prekės ženklo keitimui, naujų įmonės produktų pristatymui atitinkamoms tikslinėms auditorijoms, socialinės atsakomybės projektų inicijavimui, darbdavio reputacijos gerinimui ir jaunų žmonių apsisprendimo rinktis inžinerijos studijas bei jas baigus dirbti energetikos įmonėse didinimui.

„Mūsų įmonė siekia kurti tvarią ir išmanią energetiką, ne tik tobuliname teikiamas paslaugas, bet ir plėsime jų spektrą ir vartotojams tieksime ne tik šilumą, bet vėsinimo paslaugą. Turime itin daug ambicingų planų, esame pasirengę juos įgyvendinti per keletą metų ir nustebinti rinką savo sprendiniais. Pavadinimas – Vilniaus šilumos tinklai – jau šiandien neatitinka įmonės funkcijų, todėl galvojame apie jo keitimą“, – teigia įmonės generalinis direktorius Gerimantas Bakanas.

Tai, kad šilumos tiekimo ir vėsinimo paslaugas teiktų viena įmonė, Lietuvoje ir Baltijos šalyse yra naujas dalykas. Tokiu principu veikiama tik kai kuriuose Skandinavijos miestuose ir tai atspindi tų įmonių pavadinimai. „Lietuvos verslo lyderių 500“ sąraše esanti akcinė bendrovė paraleliai galvoja apie saulės energetiką, tačiau nesiorientuoja vien į tradicinius atsinaujinančius energijos šaltinius ir standartinius sprendimus. Galvojama apie kitus inovatyvius sprendimus, leidžiančius surinkti atliekinę šilumą. Bendradarbiaujama su esamais klientais, kurie jau turi vėsinimo sprendimus, bet į orą paleidžia didelį kiekį šiluminės energijos. Su „Vilniaus vandenų“ įmone ketinama išnaudoti gamybinio proceso atliekinės šilumos potencialą, susidarantį iš miesto nuotekų.

Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė pastaruosius penkerius metus dirbo su turizmo komunikacija ir rinkodara. Nuo 2019 m. vadovavo Nacionalinės turizmo skatinimo agentūros Produktų ir rinkodaros padalinius, 2018 m. dirbo Valstybinio turizmo departamento likvidatore, nuo 2017 m. jam laikinai vadovavo, o nuo 2015 m. dirbo Vietinio turizmo poskyrio vedėja.

Informaciją parengė Indrė TRAKIMAITĖ-ŠEŠKUVIENĖ, AB Vilniaus šilumos tinklai komunikacijos vadovė

Mob. 868751177, indre.trakimaite-seskuviene@chc.lt, www.chc.lt

 

Apie VŠT

AB Vilniaus šilumos tinklai yra didžiausia Lietuvoje centrinės šilumos tiekėja. Įmonė gamina šilumos ir elektros energiją bei teikia centralizuoto šildymo ir karšto vandens tiekimo paslaugas daugiau kaip 220 tūkst. sostinės namų ūkių bei organizacijų. Bendrovėje dirba 580 darbuotojų – apie 50 įvairių profesijų specialistų. VŠT rūpinasi patikimu ir kokybišku paslaugų tiekimu ekonomiškai pagrįstomis kainomis, taiko efektyvias klientų aptarnavimo praktikas, nuolat modernizuoja šilumos gamybos ir perdavimo sistemas, diegia inovatyvias technologijas, vykdo aplinkosaugos projektus. 99,4 proc. bendrovės akcijų priklauso Vilniaus miesto savivaldybei. Šiuo metu VŠT perdavimo tinklas siekia apie 750 km, didžiausias šilumos gamybos objektas – termofikacinė elektrinė, esanti pietvakarinėje Vilniaus miesto dalyje

Parašykite komentarą