„Tele2“ pirmieji iš operatorių pristato visiškai automatizuotą būsto ir gyventojų turto draudimo paslaugą

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ savo klientams suteiks galimybę būsto ir gyventojų turto draudimą įsigyti dar paprasčiau – tiesiog užpildžius internetinę formą. Draudimo užsakymas ypač patogus, greitas, o įmoka kiekvieną mėnesį bus įtraukiama į kliento ,,Tele2“ paslaugų sąskaitą.

„Nuosekliai dirbame, kad klientams pasiūlytume ne tik inovatyviausius sprendimus, bet ir padėtume sutaupyti kasdienio laiko. Džiaugiamės galėdami „Tele2“ klientams pristatyti dar paprastesnį draudimo paslaugų būdą ir patogesnį jo apmokėjimą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Paslauga, kurią operatorius „Tele2“ teikia kartu su draudimo bendrove „Compensa“, turi tris draudimo variantus: būsto arba namų turto draudimą bei draudimo kompleksą.

Pasiūlymus ir draudimo rizikas, nuo kurių draudžiama, galima peržiūrėti ir užsisakyti internetinėje parduotuvėje adresu www.mano.tele2.lt/namu-draudimas. Pastovus paslaugos mokestis įtraukiamas į „Tele2“ mėnesio mokėjimo sąskaitą, todėl užsakymus galima atlikti tik esant „Tele2“ klientu. Klientams suteikiama galimybė bet kada sudaryti ar nutraukti sutartį.

Būsto draudimu gali būti draudžiamas nekilnojamas turtas – nuolat gyvenamas ir nenuomojamas būstas (namas, kotedžas, butas), kuris yra mūrinės konstrukcijos ir įregistruotas VĮ Registrų Centre. Maksimali draudimo suma įvykiui skaičiuojama būsto plotą padauginus iš 1.000 Eur. Atsitikus draudiminiam įvykiui bus taikoma 60 Eur išskaita. Mėnesio mokestis prasideda nuo 3,20 Eur/mėn.

Apdraustojo ir kartu su juo tame pačiame būste gyvenančių asmenų daiktai priskiriami namų turtui. Namų turto draudimo suma įvykiui yra fiksuota – 15 000 Eur (atsitikus įvykiui bus taikoma 60 Eur išskaita), o įvykių skaičius yra neribotas. Draudimas orientuotas į vidutinio dydžio būstų dalies turto sugadinimą, mėnesio mokestis yra 3,50 Eur/mėn.

Galimas ir trečias paslaugos variantas – draudimo kompleksas, kuris apima tiek būsto, tiek namų turto draudimą, kaina mėnesiui prasideda nuo 6,00 Eur/mėn.

Kartu su būsto draudimu arba draudimo kompleksu dovanojamas būsto valdytojo civilinės atsakomybės draudimas, t.y. išlaidos už padarytą žalą tretiesiems asmenims (draudimo suma – 9.000 Eur) ir paslauga „Meistras į namus“ (paslaugos vertė – 100 € x 3/metus).

„Tele2“ be įrenginių draudimo siūlo ne tik būsto ir gyventojų turto, bet ir privalomojo civilinio automobilio draudimo paslaugą.

Parašykite komentarą