Darbą pradeda nauja aplinkos viceministrė

Šiandien aplinkos viceministrės pareigas pradeda eiti Ligita Valalytė. Ji bus atsakinga už gamtos apsaugos, miškų, saugomų teritorijų ir kraštovaizdžio sritis.

„Laukia įtemptas laikotarpis su naujais iššūkiais. Mano, kaip viceministrės, svarbiausi darbai bus spręsti su gamtos apsauga ir miškų sektoriumi susijusius klausimus, kadangi šios sritys yra pačios jautriausios ir reikalaujančios daugiausia dėmesio“, – sako naujoji aplinkos viceministrė Ligita Valalytė.

Pastaruoju metu Ligita Valalytė buvo aplinkos ministro patarėja. Anksčiau dirbo šalies Užimtumo tarnybos direktore – iš šių pareigų pasitraukė š. m. kovą, pasibaigus ketverių metų kadencijai, o ligi tol buvo dirbusi Mokslo ir technologijų parko „Technopolis“ Kaune direktore ir projekto, skirto sukurti arba atnaujinti mokslo ir studijų infrastruktūrą Lietuvos sveikatos mokslų universitete, koordinatore.

Iš Kauno kilusi 36 metų Ligita Valalytė yra baigusi verslo vadybos ir administravimo magistro bei socialinės pedagogikos bakalauro studijas Kauno technologijos universitete ir tęsia studijas ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Parašykite komentarą