Automobilių aksesuarai apie kuriuos nežinojote. Kam jie naudojami?

Transporto priemonės funkcionalumas neatsiejamas ir nuo smulkmenų, kurios gali užtikrinti, kad net ir pačios ilgiausios kelionės bus saugios ir tuo pačiu komfortabilios. Šiuo metu aksesuarų transporto priemonei pasirinkimas labai platus, tad pradėjus ieškoti priedų, kurie suteiks automobiliui daugiau funkcionalumo – gali susisukti galva.

Pateiksime kelis patarimus, nurodysime kelias idėjas, kurias turėtų rinktis kiekvienas, kuris vertina komfortą bei saugumą.

Kapoto deflektorius

Geros kokybės kapoto deflektorius – smulkmena, kuri gali suteikti Jūsų transporto priemonei daugiau saugumo. Tai yra išorėje vizualiai nematomas priedas, kuris montuojamas transporto priemonės kapoto priekyje. Jo darbas yra pakreipti oro srautą ir taip sukėlus oro bangą – apsaugoti stiklus nuo vabzdžių bei kitokių dirgiklių, kurie gali prisidėti prie greitesnio stiklo apsinešimo ir tuo pačiu matomumo sumažėjimo. Juk apsauga „veikia“ ir nuo druskų, purvo bei kitų smulkmenų.

Papildomi žibintai

Geras pasirinkimas ir papildomi žibintai, kurie dažniausiai montuojami didesnėse nei lengvosios transporto priemonės. Jie skirti ne tik estetikai, tačiau ir geresniam matomumui, galiausiai, didesniam savęs, kaip transporto priemonės, „paryškinimui“ kelyje.

Papildomi žibintai tinka ne visoms mašinoms, tad naudingas pasikalbėti su savo serviso mechaniku, kuris atsakingas už Jūsų auto priežiūrą ir susižinoti – ar galima ir kokius rinktis papildomus žibintus.

LED numerio apšvietimas

Skoningas pasirinkimas ir nuostabi transporto priemonės puošmena yra LED apšvietimas, kuris montuojamas greta numerių. Tai ne tik dėl estetikos, tačiau taip pat ir geresnio numerių matomumo, kuris yra būtinas. Pagal LR įstatymus kiekvienos transporto priemonės apšvietimas – reikalingas. Tačiau kai galima ne tik apšviesti, tačiau taip pat ir suteikti daugiau estetikos – būtina, tiesa?

Šildomi kilimėliai

Transporto priemonės kilimėliai yra būtini, tačiau ypač geras pasirinkimas žiemos metu yra šildomi kilimėliai, kurie suteikia Jūsų kojoms daugiau komforto. Jie stabiliai laikosi vietoje, kur padėsite, taip pat – nereikalauja jokios ypatingos priežiūros. O kojoms visada bus šilta. Tai puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai turite mašiną, kuri ilgai įkaista, kol važiavimas tampa patogus.

Parašykite komentarą