Nuo rugsėjo 7 d. „Jėgos“ ir „Kenoloto“ loterijas transliuos TV3

Po daugiau nei 25 metų, praleistų LRT eteryje, nuo rugsėjo 7 d. loterijos „Jėga“ ir „Kenoloto“ žiūrovus pasitiks per TV3 televiziją.

Sprendimas visiems lietuviams puikiai žinomų, legendinių, loterijų transliacijas perkelti į kitą televiziją, priimtas bendru loterijų organizatorių ir LRT sprendimu.

„Nuoširdžiai dėkojame  LRT už ilgametį bendradarbiavimą ir šiltą draugystę su laidas padėjusia kurti profesionalia televizijos darbuotojų komanda, tačiau, suprasdami  ir gerbdami LRT strategijos kryptį, siekdami padėti išgryninti jų programų turinio darną, bendru sutarimu nusprendėme perkelti loterijų tiražus į kitos televizijos kanalą“, – sprendimą komentavo Renata Mozuraitė, „Perlas Network“ marketingo direktorė.

R. Mozuraitės teigimu, pagrindinis loterijos tikslas – suteikti pramogą savo žiūrovams ir žaidėjams, todėl prisijungimas prie TV3 televizijos, kurioje jau transliuojamos „Vikinglotto“ ir „Eurojackpot“ loterijos, tik papildys šį pramogos elementą.

„TV3 eteryje jau transliuojamos „Vikinglotto“ ir „Eurojackpot“ laidos, todėl „Kenoloto“ ir „Jėgos“ perkėlimas į TV3 leis loterijų žaidėjams dar labiau susitelkti į mėgstamą pramogą“, – sakė „Perlas Network“ marketingo direktorė.  

Svarbu ir tai, jog keičiasi tik „Jėgos“ ir „Kenoloto“ laidas transliuojanti televizija, tačiau loterijų taisyklės išlieka tos pačios, todėl daugiau pokyčių loterijos entuziastai nepajus. „Kenoloto“ laimėjimus du kartus per dieną, o „Jėgos“ vieną kartą per dieną, ir toliau dalins nuo šių loterijų neatsiejamos vedėjos – Laima Kybartienė ir Jurgita Drabatienė.

„Per ilgus metus LRT televizijoje esame patyrę daugybę nuotykių, bet didžiausias ir svarbiausias nuotykis yra laimėjimai. Pokyčiai – labai geras dalykas, dar labiau įkvepiantis mane kaip vedėją, tačiau svarbiausia, kad žaidėjams keičiasi tik laidą transliuojanti televizija ir laidų rodymo laikas. Norėdami pasimėgauti mėgstamomis loterijomis, žaidėjai tiesiog įsijungs kitą televizijos kanalą, nuo to jų šansai laimėti ir sėkmė nepasikeis, – teigė nuo legendinių loterijų neatsiejama vedėja Laima Kybartienė. – Svarbiausia, kad loterija būtų įdomi, gyva. Manau, jog matydami „Jėgą“ ir „Kenoloto“ per TV3 žiūrovai ir toliau mėgausis šiais potyriais, papildytais laimėjimais.“

Detalią informaciją apie transliacijų laikus galite rasti www.perlas.lt svetainėje.

Parašykite komentarą