Rugsėjo 7 d.: kultūros lyderių diskusija „Dabarties iššūkiai rinkimų kontekste“

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Valstybingumo centras organizuoja diskusijų ciklą apie kultūros ir švietimo politiką artėjančių Seimo rinkimų kontekste.

Daugelio partijų programose kultūrą gerokai nustelbia ekonominiai ir socialiniai klausimai. Kuo šiandien gyvena šalies menininkai ir kultūros įstaigos? Kokios pagrindinės problemos ir iššūkiai, su kuriais susiduriama? Kokie politiniai sprendimai reikalingi, kad kultūros padėtis būtų geresnė, kad ji taptų aiškiu valstybės prioritetu?

Apie tai bus diskutuojama rugsėjo 7 d. (pirmadienį) 17.30 val. Nacionalinės bibliotekos Valstybingumo erdvėje (II a.).

Dalyvaus Nacionalinės bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas, MO muziejaus direktorė Milda Ivanauskienė, Lietuvos nacionalinės filharmonijos direktorė Rūta Prusevičienė ir Lietuvos šokio informacijos centro direktorė Gintarė Masteikaitė.

Diskusiją moderuos LRT žurnalistė, laidų vedėja Gerūta Griniūtė.

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 7 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Valstybingumo erdvė, II a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, būtina registruotis čia ›
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“
Svarbu Laikantis saugumo reikalavimų žiūrovų skaičius ribojamas. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido priemones. Atsiprašome už nepatogumus.

Parašykite komentarą