Paaiškėjo trečiojo „Mezz Cues Baltic Pool League“ etapo finalininkai

Sekmadienį (rugsėjo 6 dieną) Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ Kaune prie pulo stalų rinkosi per 80 sportininkų iš 7 šalių.  Čia vyko trečias „Mezz Cues Baltic Pool League“ etapas.

Mezz Cues Baltic Pool League“ prie pulo stalų savo meistriškumą demonstravo 59 vyrai, 13 veteranų ir 10 moterų. Kaune varžėsi sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Norvegijos, Suomijos ir Baltarusijos. Lietuvoje vis populiarėjanti sporto šaka nacionalinėse varžybose kasmet sulaukia daugiau ne tik sportininkų, bet ir žiūrovų, tad šiemet jų patogumui „Megoje“ buvo įrengtos tribūnos susirinkusiems pulo sirgaliams.

Vyrų grupė

1 vieta Pijus Labutis, Vilnius 

2 vieta Vadim Papizh, Минск 

3-4 vieta Domas Mineikis, Vilnius 

3-4 vieta Saska Joonas, Tartu

Moterų ir veteranų grupė

1 vieta Anna Prisjažņuka, Rīga 

2 vieta Agnė Jarušauskaitė, Kaunas 

3-4 vieta Darius Bačinckas, Kaunas 

3-4 vieta Diana Tracevič, Vilnius 

Lietuvos pulo federacija (LPF) – organizacija, siekianti populiarinti pulo sporto šaką Lietuvoje ir nuolat gerinti sąlygas sportininkams treniruotis bei varžytis. LPF vysto bendradarbiavimą su užsienio šalių biliardo federacijomis, organizuoja nacionalines ir tarptautines pulo varžybas, investuoja į perspektyviausius šalies sportininkus, kelia sportininkų, trenerių ir teisėjų kvalifikaciją ir bendrą šios sporto šakos lygį Lietuvoje. LPF buvo įkurta 2010 metų gegužę.

Parašykite komentarą