„Paysera“ kartu su tarptautiniu partneriu „Alpha Payments Cloud“ siūlys pigius ir greitus mokėjimus

 Mokėjimų sistema „Paysera“, padedanti klientams sutaupyti dideles pinigų sumas vietinėmis kainomis atliekant tarptautinius pervedimus, pradėjo bendradarbiauti su pasauline sistema „Alpha Payments Cloud“, platformoje „AlphaHub“ jungiančia paslaugų teikėjus ir siūlančia juos pardavėjams ir finansinėms institucijoms.

Ši partnerystė leis „AlphaHub“ naudotojams turėti prieigą prie „Paysera“ bank link paslaugos, leidžiančios lengvai priimti įmokas realiu laiku. „Paysera“ bank link būdu priimamoms įmokoms šiandieninėje rinkoje taiko vienus mažiausių komisinių mokesčių.

„Paysera“ sistema, ja besinaudojantiems siūlo itin platų daugiau nei 70-ies bankų partnerių tinklą. Šioje platformoje atliekami mokėjimai yra apdorojami realiu laiku ir kainuoja tiek, kiek vietiniai pervedimai. Naudojantis sistema netaikomi jokie papildomi administraciniai mokesčiai. Klientams palanku ir tai, jog pervedimai „Paysera“ yra vykdomi nedelsiant, vos tik sistema informuojama apie įeinantį mokėjimą. Tai reiškia, kad pardavėjas gali iš karto disponuoti gautais pinigais ar akimirksniu grąžinti juos klientui, jam pageidaujant.

„E-komercija Šiaurės Europoje vystosi labai greitai, o Baltijos šalys gali pasigirti ypatingais elektroninio verslo augimo tempais, – komentuoja Rónánas Gallagheris, „Alpha Payments Cloud“ produkto vadovas. – Mes džiaugiamės galėdami dirbti su „Paysera“, kurios novatoriški sprendimai, tokie kaip „Paysera“ sąskaita, leidžia mūsų partneriams pasiekti technologiškai pažengusius klientus“.

„Esame tarptautinė kompanija, todėl džiaugiamės, kad mūsų partnerių gretos vis plečiasi. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti sprendimus, kurie leidžia sklandžiau ir pigiau bendradarbiauti elektroninės prekybos atstovams ir jų klientams visame pasaulyje“, – sako „EVP International“, plėtojančios tarptautinę atsiskaitymų sistemą „Paysera“ plėtros projektų vadovas Daumantas Barauskas.

Apie Alpha Payments Cloud

„Alpha Payments Cloud“ – mokėjimų sistema, įsipareigojusi suteikti prieigą prie geriausių šiandien siūlomų pervedimų, rizikos mažinimo ir komercijos sprendimų „AlphaHub“ platformoje. Viena integracija su „AlphaHub“ užtikrina pardavėjams ir finansinėms institucijoms prieigą prie daugiau nei 250 trečiųjų asmenų sprendimų siūlančios bibliotekos, kur kiekvienas gali išsirinkti sau tinkamiausią.

Apie „Paysera“:

Tarptautinę mokėjimų sistemą „Paysera“ valdo UAB „EVP International”. 2012 metais elektroninių pinigų licenciją gavusi bendrovė jau pasiekė įspūdingų rezultatų: šiuo metu yra daugiau nei 200 000 „Paysera“ naudotojų. Iš „Paysera“ sąskaitos vien per 2014 metus buvo pervesta 750 mln. eurų.

„Paysera“ paslaugos apima įvairius atsiskaitymo būdus tiek verslui, tiek fiziniams asmenims: atsiskaitymą internetu ir mobiliaisiais įrenginiais, tarptautinius pervedimus už vietinių kainą, įmokų surinkimo paslaugą SMS žinutėmis, internetu ir skenuojant QR kodą prekybos vietose, nemokamą programėlę – mobiliąją piniginę išmaniesiems telefonams.

Parašykite komentarą