„Elektromarkt“ į naują parduotuvę investavo 1,2 mln. eurų

Buitinės technikos ir elektronikos prietaisų prekybos tinklas „Elektromarkt“ šiandien atidarė naują parduotuvę. Vienam iš Baltijos šalių rinkos lyderių tai yra 15-oji parduotuvė Lietuvoje. Ji įsikūrė naujai veiklą pradedančiame prekybos slėnyje „Nordika“. Į daugiau nei 2000 kv. metrų ploto prekybos vietą investuota 1,2 mln. eurų.

„Naujo prekybos miestelio galimybės sutampa su mūsų plėtros strategija. Nuolat kreipiame žvilgsnį ten, kur įžvelgiame patrauklumą savo klientams, kur mūsų verslo vizijos turi gerą perspektyvą. Tuo remdamiesi atnaujiname savo parduotuves bei kuriame naujas. Modernumas ir inovatyvumas – tai bruožas, kuris sieja mūsų parduotuves, jose siūlomus produktus bei mūsų pirkėjus“, – sakė prekybos tinklui „Elektromarkt” atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ valdybos pirmininkas Aleksandras Tumakovas.

Bendrovės vadovo teigimu, tikimasi, kad nauja prekybos vieta leis net iki 10 procentų padidinti metinę prekybos tinklo „Elektromarkt“ apyvartą.

 „Prekybos tinklas „Elektromarkt“ Lietuvoje dirba jau 15 metų ir puikiai jaučiame lietuviškos rinkos pirkėjų potencialą. Ne atsitiktinai kas trečias šalyje įsigytas televizorius yra nupirktas pas mus. Mūsų parduodami mobilieji telefonai, kompiuteriai, televizoriai ir buitinė technika jau penkti metai išlieka perkamiausių namams skirtų prekių sąraše. Visada stengiamės pasiūlyti savo pirkėjams pačios geriausios kokybės prekes, kurias jie galėtų įsigyti patraukliomis kainomis“, – kalbėjo prekybos tinklui „Elektromarkt” atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ valdybos pirmininkas.

Naujoje parduotuvėje sukurta 30 darbo vietų. Čia dirbantiems specialistams keliami itin aukšti aptarnavimo kultūros bei ekspertiškumo reikalavimai.

„Elektromarkt“ parduotuvėje pirkėjai galės nusipirkti daugiau nei 12 tūkst. pavadinimų prekių bei gauti tradicines šiame tinkle teikiamas paslaugas. Jie galės įsigyti prekes lizingu, pasirinkti patogią jų draudimo ar pristatymo į namus paslaugą, pratęsti pirkinio garantinį laikotarpį.

A. Tumakovo teigimu, moderniai technikai eksponuoti skirtos prekybos vietos šiandien reikalauja naujoviško požiūrio – visa, kas nauja ir pažangu, privalo būti pateikta atitinkamoje aplinkoje. Dėl to parduotuvių atnaujinimui ir plėtrai „Elektromarkt“ šiemet skyrė itin daug dėmesio.

Bendrovė šiemet žengė svarbų strateginį žingsnį pradėdama veiklą užsienyje – vasarą buvo atidaryta Estijos rinkai skirta elektroninė parduotuvė. 2015 metais taip pat atnaujintos „Elektromarkt“ parduotuvės Vilniuje ir Mažeikiuose, vasarą po rekonstrukcijos atidaryta parduotuvė Vilniaus „Akropolio“ prekybos centre.

Prekybos vietų atnaujinimui ir plėtrai „Elektromarkt“ šiais metais skyrė daugiau nei 2 mln. eurų.

Apie „Elektromarkt”:

Antro pagal dydį Lietuvoje specializuotas elektrotechnikos prietaisų ir kompiuterinės įrangos prekybos tinklo „Elektromarkt”  parduotuvės Lietuvoje veikia nuo 1999 metų. Devyniuose šalies miestuose šiuo metu yra įsikūrę 15 tinklo parduotuvių. „Elektromarkt“ dirba daugiau kaip 300 darbuotojų. Prekybos tinklas vykdo mažmeninę ir elektroninę prekybą.

 

Parašykite komentarą