Kviečiame į SOS Jaunimo namų gimtadienio šventę

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2015-09-24, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 16:00
Renginio vieta: SOS Jaunimo namai, Nadruvos g. 13, Vilnius

Žurnalistus kviečiame į  SOS jaunimo namų gimtadienio šventę, kuri vyks rugsėjo 24 d., ketvirtadienį, 16 val., Vilniaus SOS jaunimo namuose (Nadruvos g. 13, Vilnius).

 SOS jaunimo namai jau 15 metų  siekia parengti jaunuolius realiam gyvenimui, palaipsniui jiems suteikiant daugiau laisvės ir reikalaujant daugiau atsakomybės. Todėl minėdami savo veiklos 15-metį SOS vaikų kaimų Lietuvoje jaunimo namai kviečia žurnalistus susipažinti su jaunuoliais, šiuo metu  gyvenančias padalinyje, taip pat šiuose globos namuose jau užaugusiais vaikais, SOS jaunimo namų darbuotojais.   

 SOS Jaunimo namus savo pasirodymu sveikins Vilija Matačiūnaitė. Veiks  kokteilių ir užkandžių barai, istorinė nuotraukų paroda, bus surengtas stalo futbolo turnyras. Renginio metu bus renkamos lėšos Jaunimo namų jaunuolių šventinei išvykai į Vokietijoje esantį Heidės pramogų parką.

Daugiau informacijos SOS vaikų kaimų Lietuvoje Lėšų paieškos ir komunikacijos skyriuje telefonu: 8 616 40419  arba  el. paštu:aiste.lacite@sos-org.lt  Kontaktinis asmuo Aiste Lacite. 

Parašykite komentarą