UAB „DOMUS LUMINA“ ĮGYVENDINO PROJEKTĄ „UAB „DOMUS LUMINA“ IR JOS PRODUKCIJOS PRISTATYMAS UŽSIENIO RINKOSE“

UAB „Domus Lumina“ – moderni ir novatoriška langų uždengimų gamybos įmonė, nuolat dalyvaujanti Lietuvos ir tarptautinėse statybų, interjero ir dizaino parodose. 2014 – 2015 m. įmonė dalyvavo net 7 tarptautinėse parodose Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lenkijoje ir Belgijoje bei sėkmingai įgyvendino projektą „UAB „Domus Lumina“ ir jos produkcijos pristatymas užsienio rinkose“ (Projekto kodas VP2-2.1-ŪM-04-K-05-292).

Parama projektui gauta iš Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos biudžeto lėšų. Projektui skirtas finansavimas – 42.829,75 EUR, o bendra projekto vertė siekė 71.382,93 EUR. Pagrindinis  projekto tikslas buvo įmonės vardo ir produkcijos žinomumo didinimas, tarptautinės konkurencijos skatinimas, partnerių paieška bei eksporto sklaida.

Projektas atitiko Ekonomikos augimo veiksmų programos 2 prioriteto „Verslo produktyvumo didinimas ir aplinkos verslui gerinimas“ priemonės „Naujos galimybės LT“ tikslus ir uždavinius. Taip pat buvo orientuotas į pagrindinį priemonės tikslą – skatinti įmones aktyviau ieškoti užsienio partnerių ir didinti pardavimą užsienio rinkose.

„Dalyvavimas tarptautinėse parodose, remiamose Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos biudžeto lėšomis buvo itin naudingas įmonės reprezentacijai ir įvaizdžio gerinimui užsienio šalyse. Visos parodos vyko sklandžiai, savo produkciją pristatėme daugelyje šalių. Pavyko užmegzti ilgalaikius santykius su naujais verslo partneriais bei sėkmingai vykdyti eksportą į užsienio rinkas.“ – džiaugiasi UAB „Domus Lumina“ vadovas Mantas Jančauskas.

Įmonėje gaminamos išskirtinai kokybiškos ritininės užuolaidos, plisuotos, vertikalios, horizontalios, medinės žaliuzės, romanetės, markizės, širmos, tinkleliai nuo uodų ir kiti langų puošybos elementai. Pagaminta produkcija realizuojama Lietuvos,  Airijos, Didžiosios Britanijos, Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Danijos, Olandijos, Vokietijos, Belgijos, Prancūzijos, Lenkijos, Estijos, Latvijos, Ukrainos, Rusijos rinkose.

UAB „Domus Lumina“ – sėkmingai auganti, viena didžiausių langų uždengimų gamybos ir pardavimų įmonių Lietuvoje ir Baltijos šalyse nuolat plečiasi, todėl po projekto įgyvendinimo ir toliau dalyvaus tarptautinėse parodose, ieškos naujų eksporto rinkų bei skatins įmonės produkcijos žinomumą tose rinkose, į kurias jau vykdomas eksportas. UAB „Domus Lumina“ tikisi, kad sėkmingas projekto įgyvendinimas padės didinti įmonės apyvartą, darbo našumą, eksportą ir įmonės žinomumą tarptautinėse rinkose.

Parašykite komentarą