Kredito unija „Amber“ ir „Daily Card“ pradėjo bendradarbiavimą

Šį rudenį kredito unija „Amber“ ir nuolaidų kortelė „Daily Card“ paskelbė apie partnerystę, kuri pradeda tolesnę unijos siūlomų paslaugų plėtrą. Kortelė kiekvienam unijos nariui bus suteikta nemokamai, garantuojant daugiau nei 3500 esamų „Daily Card“ nuolaidų pasiūlymų ir neįpareigojant narių papildomomis narystės sąlygomis. 

                                                                                                                        

„Mūsų partnerystė su nuolaidų kortele „Daily Card“ yra vienas iš žingsnių tolesnės unijos plėtros link. Rugpjūtį į uniją įstojo 1000-asis narys, o tai tik įrodo, kaip sparčiai augame, todėl skubame pasiūlyti naujienas, lengvinančias mūsų bendruomenės narių finansinius reikalus. Kitais metais planuojame pristatyti ir unijos internetinės bankininkystės paslaugas“, – pasakoja kredito unijos „Amber“ valdybos pirmininkė Lina Petrauskaitė.

„Daily Card“ kortelė su „Amber“ simbolika jau pradėta platinti Lietuvos gyventojams, netrukus ji pasieks ir kredito unijos narius. Pastarieji galės pasinaudoti daugiau nei 3500 kortelės teikiamais pasiūlymais visoje Lietuvos teritorijoje.

„Pasaulyje jau įprasta praktika, jog kredito unijos savo nariams suteikia nuolaidas. Atsižvelgiant į tai, kad kortelė „Daily card“ yra daugiausiai nuolaidų turinti kortelė Lietuvoje, suteikiame jiems sąlygas prisidėti prie šio nuolaidų tinklo“,– teigia kredito unijos „Amber“ valdybos pirmininkė Lina Petrauskaitė.

Nuolaidų kortelė su „Amber‘ unijos simbolika užtikrina lengvatas naudotis „Amber“ paslaugomis. Kortelės turėtojams bus suteiktos nuolaidos paslaugų mokesčiams. Šiuo metu numatyta palankesnė kainodara vartojamosioms paskoloms.

„Tam, jog mūsų nariai galėtų naudotis nuolaidų kortelės pasiūlymais, pradėdami bendradarbiavimą užtikriname, kad kiekvienam unijos pajininkui ši kortelė būtų suteikta nemokamai“, – teigia kredito unijos „Amber“ valdybos pirmininkė Lina Petrauskaitė.

Apie kredito uniją „Amber“

Kredito unija „Amber“ įsteigta 2011 m. Vilniuje. Ji teikia taupymo ir finansavimo paslaugas fiziniams bei juridiniams asmenims. Smulkiajam verslui siūlomos paskolos turto įsigijimui, verslo finansavimui, plėtrai, fiziniams asmenims teikiamos vartojimo bei būsto įsigijimo paskolos. Unijoje laikomi indėliai iki 100 tūkst. eurų yra apdrausti 100 proc.

Parašykite komentarą