Susisiekimo ministrui – garbingas Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų apdovanojimas

„Lietuvos pajūrio regionas – vienas svarbiausių šalies ekonomikos variklių, tad šio krašto infrastruktūros plėtra ir palankių verslui sąlygų kūrimas yra ypač aktualus visai mūsų valstybei ir jos žmonėms“, – Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų 96 metų veiklos sukakties proga sakė susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius.

Pasak ministro, prasmingą sukaktį švenčiančios svarbios pajūrio krašto organizacijos, kuri vienija iškiliausius regiono verslininkus, efektyvi veikla – dar vienas įrodymas, kad Lietuvos ekonomika yra pajėgi įveikti visus sudėtingus ir svarbius mūsų valstybei etapus.

Susisiekimo ministras R. Sinkevičius kone didžiausiu pasiekimu pajūrio krašte įvardino konkurencingą ir modernų Klaipėdos uostą: „Tai strategiškai svarbus transporto centras ir didžiausias darbdavys – tiesiogiai su jo veikla yra susijusios net 800 įmonių, kuriose dirba apie 27 tūkst. darbuotojų. Uoste sukuriama 4,5 proc. viso Lietuvos bendrojo vidaus produkto. Čia išaugo ir subrendo daug gabių ir iniciatyvių verslo žmonių, kurie racionaliai planuoja investicijas ir kuria tarptautinio lygio verslą.“

Renginyje vyko tradicinė apdovanojimų „Darbo žvaigždė 2015“ teikimo ceremonija. II laipsnio sidabro Darbo žvaigždės apdovanojimu už neįkainojamą indėlį į krašto verslo plėtrą buvo pagerbtas ir susisiekimo ministras R. Sinkevičius, kuris Rūmų nariams ir darbuotojams padėkojo už ryžtą siekiant užsibrėžtų tikslų – kuriant savo įmonių ir visos Lietuvos gerovę.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų didžiausiame metiniame renginyje dalyvavo daugiau kaip 200 įmonių atstovų.  

 

Parašykite komentarą