Opozicijos lyderis A.Kubilius konferencijoje Vienoje skaitys pranešimą

Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius vyksta į Vieną (Austrijos Respublika), kur spalio 9–12 dienomis dalyvaus Tarptautinio respublikonų instituto rengiamoje ir LEAP organizuojamoje konferencijoje, skirtoje demokratijos procesams Europoje ir už jos ribų aptarti.

A.Kubilius yra kviečiams kaip buvęs Lietuvos Ministras Pirmininkas skaityti pranešimą apie tai, kaip Europos centro dešiniųjų partijų patirtis gali būti naudingai išnaudojama vykstančiuose demokratijos plėtojimo procesuose pereinamuoju laikotarpiu.

Konferencijoje bus apžvelgtos pastarojo laikotarpio politinės tendencijos Europoje, iššūkiai tradicinėms partijoms, pereinamojo laikotarpio demokratijų patirtis ir bendrų pastangų galimybės siekiant svarbių tikslų visoje Europoje.

LEAP – „Lyderystė ir meistriškumas pažangioje politikoje“ (angl. – Leadership Excellence in Advanced Politics) vienija politikos specialistus, išrinktuosius atstovus, konsultantus ir mokymų vadovus, kurie diskutuoja ir dalinasi patirtimi plėtojant ir skatinant demokratiją Europoje ir už jos ribų.

 

Parašykite komentarą