Mokslinė praktinė konferencija „Žiniasklaidos atskaitingumas ir žurnalisto atsakomybė“

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2015-10-19, pirmadienis
Renginio pradžia: 11:00
Renginio vieta: Seimo Konstitucijos salė (I rūmai)

Seime vyks mokslinė praktinė konferencija „Žiniasklaidos atskaitingumas ir žurnalisto atsakomybė“, skirta I ir II Seimų Pirmininko Leono Bistro 125-osioms gimimo metinėms paminėti. Konferenciją organizuoja Seimas kartu su Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetu, Mykolo Romerio universiteto Verslo ir medijų mokykla ir Lietuvos žurnalistų sąjungos Vilniaus skyriaus.

Sveikinimo žodį tars renginio globėja Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė. Pirmojoje konferencijos dalyje komunikacijos ir informacijos specialistai prof. dr. Andrius Vaišnys, prof. dr. Gintaras Aleknonis, doc. dr. Renata Matkevičienė ir doc. dr. Andrius Šuminas aptars politinės komunikacijos aspektus, viešosios erdvės deformavimo iššūkiai informacijos kovų lauke, žiniasklaidos ir valdžios institucijų santykį, socialinių medijų naudojimą žiniasklaidos veikloje.

Antrojoje renginio dalyje doc. dr. Jolanta Mažylė pagal 2014 m. atliktą tyrimą apžvelgs regionų žiniasklaidos ir žurnalistikos charakteristiką, bus surengta diskusija su regioninių žiniasklaidos priemonių atstovais.

Registracija į spalio 19 d. konferenciją el. paštu istorija@lrs.lt iki spalio 15 d. 17 val.

Parašykite komentarą