A. Pabedinskienė: „Turėti įmonę mylinčius darbuotojus – didelis darbdavių pasiekimas“

Šiandien socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė dalyvavo trečius metus iš eilės vykdyto socialinio projekto verslui „Aš myliu savo įmonę“ iškilmingame renginyje, kurio metu apdovanotos 2015 metų mylimiausios Lietuvos įmones.

Pasak ministrės, vienas svarbiausių dalykų yra tai, kad projektas skatina prisijungti ne tik pačius darbuotojus, bet ir darbdavius prie smagios ir reikšmingos akcijos. „Būtent taip galima parodyti visuomenei įmonės vidinę kultūrą, puoselėjamas vertybes ir kuriamas tradicijas. O geriausiai privilioti naujus kolegas padeda esamų darbuotojų garsus ir aiškus šūkis „Aš myliu savo įmonę!“, – šiandien sakė A. Pabedinskienė.

Ministrė akcentavo, jog pagirtinas šio projekto tikslas – stiprinti Lietuvos įmonių mikroklimatą, gerinti darbuotojų ir darbdavių santykius, ugdyti darbuotojų lojalumą ir komandinę dvasią. „Natūralu, kad dalyvauti tokiame projekte darbuotojų, kurie nemėgsta savo kompanijos, priversti neįmanoma. Tai darbdavius priverčia susimąstyti, ką jie gali padaryti, kad jų pavaldiniai jaustųsi gerai ir norėtų visai Lietuvai įrodyti, kad jų darbovietė – geriausia“, – renginyje kalbėjo ministrė.

Šiemet projekte dalyvavo 77 įmonės iš visos Lietuvos.

Ryšių su visuomene skyrius, tel.: (8 5) 266 8191, 266 4258.

Parašykite komentarą