KK2: Beatos Nicholson vyras cepelinų gaminimą palieka žmonai

Žinomos kulinarės Beatos Nicholson vyras verslininkas Tomas Nicholsonas laidoje „KK2 penktadienis“ Tarptautinės boso dienos proga patvirtins, kad Lietuva – puiki šalis. 

„Ši šalis puiki ir yra daug priežasčių čia gyventi, ir čia sugrįžti. Norėčiau, kad tokių žmonių kaip aš būtų daugiau, nes Lietuvoje – daug galimybių“, – sakė T. Nicholson.

Picerijų tinklo savininkas pripažino, kad dabar jis yra labiau žinomas kaip Beatos vyras, bet ne kaip sėkmingas verslininkas, tačiau Tomas sako, kad jam kartu su žmona pavyksta sėkmingai dirbti skirtingus darbus bei plėtoti individualias karjeras.

Anglijoje vyras dirbo nekilnojamo turto srityje, o Lietuvoje teko ieškoti naujos nišos, kuria tapo restoranų verslas. T. Nicholson laidoje taip pat pasakos, kas svarbiausia norint iškepti gerą picą.

„Svarbiausias dalykas – kokybiški ingredientai. Daugybė picų yra gaminami su prastais priedais, o mums smagu kurti naujus receptus, netgi esame pelnę tarptautinį pripažinimą ir tikiuosi, kad lietuviška pica atsiras pasauliniame žemėlapyje“, – sakė T. Nicholson.

„Mano įmonėje dirba tikrai daug nuostabių žmonių, mes tarsi kuriame kolektyvo šeimą ir tai yra daugiau nei tik pinigai, žmonėms patinka jų darbas ir aš visuomet jaučiuosi jiems dėkingas ir juos vertinu“, – kalbėjo B. Nicholson vyras.

Tomas taip pat sakė, kad kaip kepti picas žino, tačiau to dabar jau nebedaro pats, tačiau lietuviškų cepelinų vyras negamina ir šį darbą palieka žmonai Beatai.

Verslininkas ir politikas Antanas Guoda laidoje „KK2 penktadienis“ laidos žiūrovams sakys, kad gyvenime nereikia siekti būti verslininku, svarbiausia siekti būti geru specialistu ir sėkmė gali ateiti savaime.

A.Guoga žurnalistams sakė, kad gyvenime yra parėmęs ne vieną „žalią“ ir jauną verslininką bei pripažino, kad dabartinę Europos parlamentaro algą atiduoda labdarai: „Europarlamentaro atlyginimas tikrai solidus, tačiau aš jį visą atiduotu labdarai“.

Politikas pasidalino prisiminimais ir apie savo vaikystę. A. Guoga vieną vasarą augindamas pomidorus užsidirbo pirmuosius 25 rublius.

Verslininkas valdo ne vieną verslą, bet teigia, kad sėkmingiausias – draudimas: „Draudimo verslas yra geriausias, nes daugelis tokia paslauga žmonių naudojasi“.

Visas žinomų žmonių ir politikų istorijas žiūrėkite šiandien laidoje „KK2 penktadienis“ 19 val. 30 min. per LNK.

Parašykite komentarą