EY ir LinkedIn strateginė partnerystė stiprins verslo bendruomenės pardavimų gebėjimus

EY ir LinkedIn paskelbė apie naują strateginę partnerystę, kurią įgyvendindamos kartu siūlys pasaulinei verslo bendruomenei inovatyvias pardavimų technikas, taikant informacines technologijas socialiniuose tinkluose, padėsiančias stiprinti pozicijas rinkose. EY įsipareigojo naudoti LinkedIn įrankį „Sales Navigator“ ir integruoti jį į savo operacijas, kasdienę praktiką bei pristatyti dešimtims tūkstančių darbuotojų.

Jonas Akelis, profesinių paslaugų bendrovės EY vykdantysis partneris Baltijos šalyse, sako, kad ši partnerystė – tai strategiškai svarbus žingsnis ne tik kiekvienai partnerei, bet ir verslo pasauliui. „EY, kurdama efektyvesnę darbo aplinką darbuotojams ir klientams, suteikia jiems modernius įrankius ir teikia paslaugas, būtinas greitai besikeičiančiame verslo pasaulyje. LinkedIn partnerystė su EY taip pat paliks ryškų pėdsaką globaliame verslo pasaulyje, nes su „Sales Navigator“ verslo partneriai plėtos glaudesnius ir labiau patikimus santykius su vartotojais. Tobulindamos duomenų analizės įrankius, abi kompanijos sudarys sąlygas įmonėms kurti tvirtesnius ir patikimus santykius su klientais“, – teigia J.Akelis.

Ši partnerystė suteiks socialiniams tinklams didesnį vaidmenį, verslo bendruomenei gerinant santykius su pirkėjais. EY ir LinkedIn sukurta platforma prisidės prie įmonių reputacijos stiprinimo, sudarys sąlygas dalintis įžvalgomis ir palengvins kontaktų suradimo procedūrą kiekvienam pajamas generuojančiam įmonės darbuotojui. Abi kompanijos naudosis Didžiojo ketverto verslo transformacijos žiniomis, duomenų analizės galimybėmis, globaliu LinkedIn platformos pasiekiamumu daugiau nei 400 mln. specialistų tinklui visame pasaulyje.

Apie „EY“

Profesinių paslaugų bendrovė „Ernst & Young Baltic“ – audito, mokesčių, apskaitos, teisinių, valdymo ir įmonių sandorių konsultacijų paslaugų lyderė Baltijos šalyse, vienijanti daugiau kaip 500 joje dirbančių specialistų ir priklausanti tarptautiniam „EY“ tinklui.

Parašykite komentarą