Pyragų dieną Kėdainių rajono savivaldybės darbuotojai vaišino kolegas ir aukojo medicininei įrangai

Kėdainių rajono savivaldybės administracijos darbuotojai geranoriškai atsiliepė į mero Sauliaus Grinkevičiaus kvietimą ir per pietų pertrauką surengė Pyragų dienos akciją. Jos metu buvo renkamos lėšos paramai VšĮ Kėdainių pirminės sveikatos priežiūros centro Pediatrijos skyriui (vaikų poliklinikai) reikalingai medicininei įrangai įsigyti.

„Nusprendėme surinktus pinigus paaukoti mūsų rajono vaikams reikalingoms sveikatos priemonėms įsigyti. Labai džiugu, kad mūsų darbuotojai  atsiliepė į kvietimą daryti gera. Puikiai žinome, kad prasmingi darbai suteikia daug džiaugsmo ir duodančiajam, ir gaunančiajam. Jei ši akcija pavyks, tai būtinai ją pakartosime ir kitąmet“, – sakė Kėdainių rajono vadovas S. Grinkevičius.

Į Pyragų dienos šventę meras atnešė savo gamintų žagarėlių, kurių retkarčiais pats iki šiol iškepa namiškiams ir draugams.

Savo arba kartu su bendradarbiais keptais saldžiais, su mėsa ar žuvimi bei daržovėmis pyragais kolegas vaišino Kėdainių rajono mero pavaduotoja Olga Urbonienė, savivaldybės administracijos direktorius Ovidijus Kačiulis, jo pavaduotojai Antanas Pavolis ir Viačeslavas Čerenkovas, visų skyrių vedėjai ir specialistai.

Akcijos metu savivaldybės darbuotojai paaukojo 378 eurus.

Šios lėšos buvo perduotos šventėje dalyvavusiai Kėdainių PSPC direktorei Audronei Rimkevičienei. „Esu labai sujaudinta jūsų gerumo ir noro padėti rajono vaikams. Labai ačiū už paramą. Už šias aukas tikrai nebus dažomos nei sienos, nei lubos. Mes nupirksime stacionariam inhaliatoriui būtinų priedų. Artėja šaltasis sezonas, ligų tikrai daugės, todėl ši pagalba mums labai reikalinga.“

Vieną tortą Pyragų dieną savivaldybės darbuotojai nuvežė ir padovanojo vaikų globos namų „Saulutė“ padalinio – laikino apgyvendinimo namų mamoms ir vaikams.

Kėdainių rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą