Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ pranešimas: „Tvarkiečiai“ inicijavo 75 Seimo narių kreipimąsi, raginantį premjerą netenkinti vidaus reikalų ministro atsistatydinimo“

2015 m. lapkričio 24 d. pranešimas VIR               

Šiandien frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūnas Petras Gražulis inicijavo kreipimąsi į Ministrą Pirmininką Algirdą Butkevičių, kurį pasirašė visų frakcijų atstovai (ir „darbiečiai“). Pasirašiusieji Seimo nariai ragina Ministrą Pirmininką Algirdą Butkevičių netenkinti vidaus reikalų ministro atsistatydinimo pareiškimo. 

Pabrėžtina, kad šiandien mūsų valstybė yra tarptautinio terorizmo ir pabėgėlių krizės akivaizdoje, todėl stabilumas ir kompetentingas ministras, kuris įnešė daug permainų sistemoje per tokį trumpą laiką,  yra kaip niekad reikalingas Lietuvai. Ministrui vadovaujant Vidaus reikalų ministerijai buvo žengti reikšmingi žingsniai, tokie, kaip vidaus tarnybos statuto priėmimas, kuris daugelį metų skynėsi kelią Seime. Vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis labai pakėlė pasitikėjimą policija, todėl darbų tęstinumas yra labai svarbus.

Tikimės, kad ministras S. Skvernelis, kuris neveltui yra vertinamas už savo profesionalumą, už didelę patirtį, už ryžtingas reformas sistemoje, nepraras savo ryžto, ir todėl raginame tęsti pradėtus darbus vidaus reikalų sistemoje, o Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus prašome netenkinti vidaus reikalų ministro S. Skvernelio atsistatydinimo pareiškimo.

Daugiau informacijos:

Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūnas Petras Gražulis

Tel. 8 (5) 239 6027, el. p. petras.grazulis@lrs.lt

Parašykite komentarą